“VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK”

GÜNDEM 4.08.2021 09:36:48 0
“VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK”

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, ilçede çıkan yangınlarda zarar gören çiftçi ve mahalle sakinlerinin zararının devlet tarafından karşılanacağını söyledi. Doğan, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılacak hasar tespit çalışması sonrası vatandaşın zararının kuruşuna kadar karşılanacağını bildirdi.

 

HASAR TESPİTİ BAŞLADI

 

Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınları devam ederken, yangınların söndürüldüğü bölgelerde hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Gazipaşa’da geçtiğimiz meydana gelen yangınların söndürülmesinin ardından hasar tespit çalışmaları dün başlatıldı. Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından yapılmaya başlayan hasar tespit çalışmasıyla vatandaşın belirlenecek.  Vatandaşların zararı devlet tarafından karşılanacak.

 

“KURUŞUNA KADAR ÖDENECEK”

 

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Yangında zarar gören çiftçimiz ve  mahalle sakinlerimizin zararlarının tazmini için İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz teknik personellerinden oluşan ekip, ilgili mahallelerde zarar tespitine başlayacaktır. Zararlar devletimiz tarafından kuruşuna kadar karşılanacaktır. En büyük tesellimiz çok şükür bir can kaybımızın olmayışıdır. Devletimiz güçlüdür” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27