İKİNCİ KEZ YAKALANDIĞI KOVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ

GÜNCEL 4.08.2021 09:34:11 0
İKİNCİ KEZ YAKALANDIĞI KOVİD-19

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gazipaşa Şubesi’nde görevli Özlem Onaç Ateş, ikinci kez yakalandığı koronavirüse (Kovid-19) yenik düştü.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gazipaşa Şubesi’nde görevli Özlem Onaç  Ateş, koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını kaybetti. Genç yaşta yaşamını kaybeden Ateş’in ölümü ilçede büyük bir üzüntüye neden oldu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan çok sayıda Ateş’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diledi. Özlem Onaç Ateş’in cenazesi dün saat 11.00’da Korubaşı Canavarcık Mezarlığı’nda sevenlerinin ve ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk annesi Özlem Onaç Ateş’in daha önce koronavirüs salgınına yakalandığı ve atlattığı öğrenildi. Ateş,  ikinci kez yakalandığı koronavirüse yenik düştü.

 

“SENİ UNUTMAYACAĞIZ ÖZLEM”

 

Ateş’in ölümünden duyduğu sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ASAT Gazipaşa şubesinden çalışma arkadaşımız, Özlem Onaç Ateş’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Seni unutmayacağız Özlem…” dedi.