Tarih: 29.07.2021 09:31

YANGIN SEFERBERLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Manavgat’a bağlı Yeniköy Mahallesi’nde meydana gelen ve ardından farklı noktalarda başlayan yangınların söndürme çalışmalarına, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları da destek verdi. Yangın söndürme çalışmasına verilen destek hakkında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Manavgat'ta Büyükşehir Belediyemizin 75 aracı, 200 personeli ve bölgedeki tüm iş makinelerimizle yangına müdahale ediyoruz. Aşevimiz de hizmete başladı. İtfaiye Daire Başkanımızla gelişmeleri dakika dakika takip ediyoruz” dedi.

 

GAZİPAŞA BELEDİYESİ’NDEN TANKER DESTEĞİ

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Manavgat’ta çıkan yangın, hepimizi derinden üzdü. Bölgeye su tankerlerimizi göndererek, söndürme çalışmalarına desteğimizi sürdürüyoruz. Yangının en kısa zamanda, can ve mal kaybı yaşanmadan kontrol altına alınmasını temenni ediyor, Manavgatlı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Manavgat'ta devam eden yangın felaketi nedeniyle ekiplerimizle birlikte harekete geçtik, yola çıktık. İki arazözümüz, dört sıvı gıda aracımızla Manavgat yolundayız. Tekrardan Manavgat'ımıza, Antalya'mıza, Türkiye'mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

DSİ YANGIN BÖLGESİNDE

 

Yangının ardından harekete geçen Devlet Su İşleri Antalya 13. Bölge Müdürlüğü, Manavgat’ta çıkan yangını söndürme çalışmalarına 5 adet dozer, 3 adet treyler, 1 adet kamyon, 1 adet vinç kamyon ve toplam 15 personelle destek verdi.

 

Öte yandan, yangın alanına giden İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, yangının döndürme çalışmalarına destek verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —