ZAFER CEYLAN’IN

GÜNDEM 17.07.2021 10:12:57 0
ZAFER CEYLAN’IN

Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yeni başkanını seçti. Dostane bir ortamda tamamlanan seçimi, kullanılan geçerli 93 oyun 50’sini alan Fuat Ceylan kazandı.

S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı Fuat Ceylan oldu. Dün 10.00’da Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası lokalinde yapılan olağan kongreye, Antalya İl Ticaret Müdürlüğü personelleri, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin ile Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne üye kamyoncu esnafı katıldı. Divan başkanlığı seçiminin ardından, saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre, yıllık çalışma ve denetim kurulu raporları ile bilanço ve gelir gider tablolarının okunmasıyla devam etti.

 

SEÇİM DOSTANE BİR ORTAMDA YAPILDI

 

Kongrede, gündem maddelerinin oylanmasının ardından seçime geçildi. 101 üyesi bulunan Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin kongresinde 94 oy kullanıldı. Yedi üyenin oy kullanmadığı kongrede bir oy geçersiz sayıldı. 94 oyun 50’sini alan Fuat Ceylan seçimi kazanarak, kooperatifin yeni başkanı oldu. Ceylan’la başkanlık yarışına giren Şerafettin Uçan ise 43 oy aldı. Nefes kesen kongrede iki başkan adayının samimi görüntüleri kamyoncuların takdirini topladı. Seçimin yapıldığı andan, oy sayımının yapıldığı ana kadar dostane şekilde kongreyi tamamlayan ikili, oy sayımının ardından birbirlerini tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

 

Seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşayan S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı Fuat Ceylan, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Gazipaşalı kamyonculara en iyi hizmeti vermek için çalışacağını ifade eden Ceylan, “Artık seçim bitti. Tüm meslektaşlarıma hizmet etmek için çalışacağım. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirecek, kamyoncu arkadaşlarımıza en iyi hizmeti verecek bir kadro oluşturduk. Ekmeğini uzun yol şoförlüğü yaparak kazanan değerli meslektaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kongreye katılıp, kooperatifimizin demokrasisine sahip çıkan tüm kamyoncu dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

İŞTE CEYLAN’IN LİSTESİ

 

Rakibinin 7 oy önünde Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olan Fuat Ceylan’ın listesinde, Murat Tuncel, Fikri Ceylan, Mehmet Güler, Abit Öztürk, Ruhi Özen, Durmuş Çağlar ve Duran Demiral gibi önemli isimler yer aldı.

 

TUNCEL: HAKKIM HELAL OLSUN

 

2004 yılından bu yana Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi içinde yer aldığını dile getiren Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi önceki başkanı Hasan Tuncel, “Ben bu kooperatife 2004 yılında girdim. Sizlere ve kooperatife 2014-2021 yılları arasından yedi yıl başkan olarak hizmet verdim. Şu anda, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkan vekilliği ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yöneticilik görevini yürütüyorum. Yaşadığım yoğunluktan dolayı Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kongresinde aday olmadım ve görevimi Fuat kardeşimize devredeceğim. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yürüttüğüm görevlerimle, kamyoncu esnaflarımızın 7/24 hizmetindeyim. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde görevim olmayacak ama yürüttüğüm görevlerimde meslektaşlarımın her zaman yanında olacağım. Daha önce olduğu gibi şimdi de 7/24 arayabilirsiniz. Ben hakkımı hepinize helal ediyorum” şeklinde konuştu.