2 OKULA E-TWİNNİNG ÖDÜLÜ

EĞİTİM 17.07.2021 10:06:19 0
2 OKULA E-TWİNNİNG ÖDÜLÜ

 

Gazipaşa’daki okullar Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttükleri başarılı projeler nedeniyle e-Twinning Ulusal Kalite Levhası ve e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi almaya devam ediyor.

 

Gazipaşa'da eğitim-öğretim veren Av. Kemal Akça İlk/Ortaokulu’nun ardından Karatepe İmam Hatip Ortaokulu ve Gazipaşa Anaokulu da e-Twinning Ulusal Kalite Levhası ile ödüllendirildi. E-Twinning Ulusal Kalite Levhası alan Karatepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Veli Yıldız ile e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi alan Öğretmeni Mahmut Karasu, ayrıca e-Twinning Ulusal Kalite Levhası alan Gazipaşa Anaokulu Müdürü Mustafa Sağlam ile e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi alan Öğretmeni Nebile Yılmaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müdür Kocagöz, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttükleri başarılı projeler nedeniyle okul müdürlerini ve öğretmenleri tebrik etti.

 

Avrupa’da okul ortaklarının kurulması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerinin ve yabancı dil becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen, iletişim kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak için öğrenme toplulukları oluşturan E-Twinnig faaliyetleri Gazipaşa'da etkin olarak devam ediyor.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27