CEYLAN GÜÇLÜ KADROSUYLA ZAFER PEŞİNDE

YEREL 15.07.2021 15:26:58 0
CEYLAN GÜÇLÜ KADROSUYLA ZAFER PEŞİNDE


Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Fuat Ceylan, oluşturduğu güçlü kadrosuyla yarın yapılacak kooperatif seçimlerine katılacak. Kongrede Şerafettin Uçan’la başkanlık yarışına girecek olan Ceylan, kadrosuna aldığı önemli isimlerle seçimden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 
S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yarın saat 10.00’da Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası lokalinde olağan kongre yapacak. Kongrede, Fuat Ceylan ve Şerafettin Uçan başkanlık için yarışacak. Kamyoncular kooperatifinin yeni başkanının seçileceği kongreye sıkı bir şekilde hazırlanan Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Fuat Ceylan, listesine aldığı önemli isimlerle seçimden zafer ayrılmanın hesabını yapıyor. Gazipaşa’nın önde gelen kamyoncu esnaflarını yönetim ve denetim listesine alan Ceylan, seçimlerden zafer ayrılacağına inanıyor. Oluşturduğu güçlü kadrosuyla başkanlığa yakın olan Fuat Ceylan’ın listesinde, Murat Tuncel, Fikri Ceylan, Mehmet Güler, Abit Öztürk, Ruhi Özen, Durmuş Çağlar ve Duran Demiral gibi önemli isimler yer alıyor. 


“EN İYİ HİZMETİ VERECEK BİR KADRO OLUŞTURDUK”


Kamyoncular arasından iddialı bir kadro oluşturduğunu dile getiren Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Fuat Ceylan, “Birlik ve beraberliğimizi devam ettirecek, kamyoncu arkadaşlarımıza en iyi hizmeti verecek bir kadro oluşturduk. Yarın yapılacak seçimi en iyi şekilde tamamlayıp, görevimizi devralmak istiyoruz. Ardından da çalışmalarımızı gerçekleştirerek, meslektaşlarımızın hizmetinde olmanın planlarını yapıyoruz” dedi.