GÜNDES GENEL KURULA GİDİYOR

GÜNCEL 13.07.2021 09:13:08 0
GÜNDES GENEL KURULA GİDİYOR

 

Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği'nin (GÜNDES) 2. Olağan Genel Kurulu, 12 Ağustos perşembe günü saat 19.00'da Gazipaşa Öğretmenevi'nde gerçekleştirilecek.

 

 Genel kurul için yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, 19 Ağustos perşembe günü aynı yer ve saatte genel kurul tekrar toplanacak. Genel Kurulla ilgili bilgi veren GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, tüm üyeleri ve ilçe halkını genel kurula davet etti. Kileci,'Kısa adı GÜNDES olan Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği 2. Olağan Genel Kurulu 12 Ağustos perşembe günü saat 19.00'da öğretmenevinde gerçekleştirilecek. Genel kurul için yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 2.olağan genel kurul bir hafta sonra 19 Ağustos perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. GÜNDES'in 2.olağan genel kuruluna bütün üyelerimiz ve halkımız davetlidir' dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ BELLİ OLDU

 

GÜNDES'in 2. Olağan Genel Kurulu yoklama ve açılışla başlayacak. Divan başkanı ve iki katibin seçiminin akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporu okunacak. Genel kurul raporların görüşülmesi ve yönetimin oylanmasıyla devam edecek.  Yeni Yönetim ve denetim kurulu asıl ve yedek adaylarının alınacak. Yeni yönetim, yeni denetim kurulunun seçilmesinin ardından dilek ve temennilerle genel kurul sona erecek.