PLANLAMA ELEŞTİRİSİ

GÜNCEL 10.07.2021 10:44:15 0
PLANLAMA ELEŞTİRİSİ

 

Yayla yolundaki çalışmaların daha planlı bir şekilde yapılabileceğini söyleyen Doğan,  “Yolun en etkin kullanıldığı yaz döneminde böyle bir çalışmanın yapılması vatandaşı mağdur ediyor” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Su Gözü Grup Yolu’nda devam eden çalışmalarda planlama sıkıntısı olduğunu söyledi. İlkbahar veya sonbahar döneminde çalışmaların başlatılmasının daha doğru olacağını kaydeden Doğan, “Gerçekten vatandaşlar, tozdan ve kasislerden muzdarip” dedi.

 

“YOLUN EN ÇOK KULLANILDIĞI DÖNEM”

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayla yolunda altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar nedeniyle yolda oluşan toz bölgede evi olan vatandaşları ve sürücüleri rahtsız ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, çalışmaların yolun en fazla kullanıldığı dönemde başladığını söyledi. Planlama ile ilgili sıkıntılar olduğunu belirten Doğan, “Vatandaş mağdur. Biz daha planlı-programlı çalışma yapılsın istiyorduk. Daha öncede söyledim. 5 kilometre sökülsün yapılsın, daha sonra yine 5 kilometre sökülsün yapılsın. Tam yaz zamanında yolun en etkin kullanıldığı, en çok kullanıldığı mevsimde geçen sene de aynı sıkıntıyı yaşadık. Bu sene de aynı sıkıntıyı yaşamaya devam ediyoruz. Elbette niyetlerinin iyi olduğunu, hizmet amaçlı yapıldığını biliyoruz. Ama planlamayla ilgili sıkıntıları dile getirmek istiyorum. Bu planlama daha farklı yapılabilir. Milletin daha az kullandığı süreçlerde ilkbahar, sonbahar da yapılabilir. Yazın vatandaşın köyünü ve yaylasını daha çok kullandığı süreçte vatandaştan gelen şikayetleri dile getiriyoruz. Gerçekten vatandaşlar tozdan ve kasislerden muzdarip. Bu açıdan bir an önce sonuçlandırılıp, vatandaşın hizmetine sunulmasını rica ediyoruz” dedi.

 

“VATANDAŞLARDAN ŞİKAYETLER GELİYOR”

 

Şehir içinde de sıkıntılı yerler olduğunu dile getiren Doğan, “Şehir içinden de bazı sıkıntılı yerler var. Depoya giderken sökülen yerler vs. var. Tamam hizmet için yapılıyor. Elbette sadece eleştirmek ve muhalefet olmak için eksiği göstermiyoruz. Bunlar daha planlı, programlı yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyoruz. Her yere ulaşılması lazım. Silinecek yerler var, şikayet geliyor. Yeni yollar açılacak şikayet geliyor. Biz ormanın greyder ve dozer imkânlarıyla ulaşabildiğimiz yerleri yapıyoruz. Nihayetinde burada Büyükşehirin ve belediyenin sorumluluğunda, hizmet ağında olan yerler. Biz kaliteli ulaşım anlamında insanların iyi, konforlu yolculuk yapabilmesi adına biraz daha etkili ve planlı çalışılması gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.