CEYLAN BAŞKANLIĞA ÇOK YAKIN

GÜNCEL 9.07.2021 09:06:05 0
CEYLAN BAŞKANLIĞA ÇOK YAKIN

 

Gazipaşa’da, 16 Temmuz Cuma günü S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yapılacak olağan kongrede başkan adayı olan Fuat Ceylan, başkanlığa en yakın isim olarak görünüyor.

 

Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 16 Temmuz Cuma Günü saat 10.00’da olağan kongre yapacak. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası lokalinde yapılacak kongrede, Fuat Ceylan ve Şerafettin Uçan yarışacak. Kamyoncular arasında sevilen ve sayılan bir isim olan Fuat Ceylan’ın kongrede ipi göğüslemesine kesin gözüyle bakılıyor. Kamyoncu esnaflarının büyük bir kesiminin desteğini arkasına alan Ceylan, 7 yıldır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığı yapan Hasan Tuncel’den başkanlık görevini devralacak isim olarak gösteriliyor.

 

“EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

 

Kamyoncular arasından iddialı bir kadro oluşturduğunu dile getiren Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Adayı Fuat Ceylan, “Oluşturduğumuz listemizi önümüzdeki günlerde kamyoncu arkadaşlarımız ve Gazipaşa kamuoyu ile paylaşacağız. Ekmeğini uzun yol şoförlüğü yaparak kazanan değerli meslektaşlarımız için elimizden gelen en iyi hizmeti vereceğiz. Ben ve yönetimim, birlik ve beraberliğimizin devamı için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Sorunlarımızı birlikte çözüp, sıkıntılarımızı çalışarak aşacağız” dedi.

 

KONGREYE DAVET ETTİ

 

Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yapılacak olağan kongresine tüm üyeleri davet eden Başkan Adayı Ceylan, “16 Temmuz Cuma Günü saat 10.00’da başlayacak kongremize tüm üyelerimiz davetlidir” şeklinde konuştu.