AKALAN’IN GURUR GÜNÜ

EĞİTİM 5.07.2021 13:15:34 0
AKALAN’IN GURUR GÜNÜ


Gazipaşa’da faaliyet gösteren Akalan İlk ve Ortaokulu, verdiği eğitimle Avrupa standartlarında bir okul olduğunu bir kez daha kanıtladı. İlçemizde 3 yıla yakın bir süredir eTwinning projeleri yürütülen Akalan İlk ve Ortaokulu, Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi ile ilçemizin ilk eTwinning okul levhası ile bayrağını almaya hak kazandı. 

 

OKUL LEVHASI VE BAYRAĞI TÖRENLE VERİLDİ

 

Antalya genelinde eTwinning unvan alan öğretmenler ve okullar için ödül töreni gerçekleştirildi. Akalan İlk ve Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Özkan Uçak ile Okul Müdür Yardımcısı Din Kültürü Öğretmeni İrfan Nural Antalya’da yapılan törene katıldı. Nural ve Uçak, okulun almaya hak kazandığı etiket, unvan, levha ve bayrağı Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Karakaş'ın elinden aldılar. 

 

“BİR İLKE İMZA ATTIK”

 

Gazipaşa’da bir ilke imza attıklarını dile getiren Akalan İlk ve Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Özkan Uçak, “2019-2020 eğitim öğretim yılında eTwinning faaliyetleri kapsamında Avrupa Kalite Etiketi, Ulusal Kalite Etiketi yanında ilçemizin ilk eTwinning okulu levhası ile bayrağını almaya hak kazandık. Ödüllerimizi düzenlenen törenle Antalya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Karakaş'ın elinden aldık. Bu güzel günü organize eden Antalya eTwinning ailesine teşekkür ederim” dedi.