TEK GAYELERİ HAVACILIK EĞİTİMİ

EĞİTİM 3.07.2021 10:56:03 0
TEK GAYELERİ HAVACILIK EĞİTİMİ

 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Cengiz ve fakültede görevli personeller, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Havacılık eğitiminin masaya yatırıldığı ziyarette, havacılık eğitimi ve sektörünün geliştirilmesi üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. 

 

FAKÜLTEDEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Konuyla ilgili Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nden yapılan açıklamada, “Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Erhan Cengiz ve ekibi, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bölgemizdeki havacılık eğitiminin geliştirilmesi hususunda istişarelerde bulundular. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için başta Okul Müdürü Sayın Haldun Çevik olmak üzere kıymetli öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

DEKAN CENGİZ’E MAKET UÇAK HEDİYE EDİLDİ

 

Gerçekleşen ziyaretin ardından, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Haldun Çevik, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Cengiz’e maket uçak hediye etti.