ÖZÇELİK’TEN ANKARA ÇIKARMASI

SİYASET 30.06.2021 09:15:33 0
ÖZÇELİK’TEN ANKARA ÇIKARMASI

 

Gazipaşa ve Alanya siyasetinin önemli isimlerinden biri olan Diş Hekimi Murat Özçelik, dün Ankara’da yapılan CHP grup toplantısına katıldı.

 

Gazipaşa ve Alanya’da, CHP’nin önde gelen isimlerinden Diş Hekimi Murat Özçelik, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri Gülçin Güner Aydoğan ve Ali Hancı ile birlikte Ankara’ya gitti. Gazipaşalı Özçelik ve beraberindekiler, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı. Ardından ise milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer ve Çetin Osman Budak ile bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldular.

 

Ankara ziyareti ile ilgili açıklama yapan Diş Hekimi Özçelik, “CHP Alanya İlçe Başkanımız Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ankara’ya gittik. Burada ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasından yine Türkiye gerçeklerini gözler önüne serdi ve konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Grup toplantımızın ardından ise CHP Antalya Milletvekillerimiz Cavit Arı, Aydın Özer ve Çetin Osman Budak ile biraraya geldik. Hem Alanya hem de Gazipaşa üzerine sohbetler yaptık. Ankara ziyareti bizim için oldukça güzel geçti. CHP’de yaşanan birlik ve beraberlik 2023’de yapılacağı açıklanan seçimler öncesi umutlarımızı zirveye çıkardı” diye konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

 

Yapılan grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özçelik, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile grup toplantısından sonra makamında Alanya ve Gazipaşa’mızı konuşma imkanımız oldu. Partimizin iktidara hazır olduğunu ve buna katkı yapmak için çok çalışacağımıza söz verdik” şeklinde konuştu.