ÖĞRENCİLERE MORAL KAHVALTISI

EĞİTİM 24.06.2021 09:58:15 0
ÖĞRENCİLERE MORAL KAHVALTISI


Gazipaşa’da üniversiteye hazırlık yapan Gazipaşa Fen Lisesi öğrencilerine okul yönetimi tarafından hafta sonu yapılacak üniversiteye giriş sınavları öncesi moral kahvaltısı verildi. Öğrencileri ve okul yönetimini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz yalnız bırakmadı. 

 

Gazipaşa’da, 2017 yılında eğitim-öğretime başlayan Gazipaşa Fen Lisesi, bu yıl ilk kez mezun verecek. 4 yıldır Gazipaşa Fen Lisesi’nde öğrenim gören 83 öğrenci, üniversiteye yerleşebilmek için cumartesi ve pazar günü yapılacak TYT, AYT, YDT sınavlarına girecek. Öğrencileri sınav stresinden uzaklaştırmak ve öğrencilere moral vermek amacıyla Gazipaşa Fen Lisesi yönetimi tarafından dün sabah saat 09.30’da okulda moral kahvaltısı düzenlendi. Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör’ün ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhsin Bozdağ ve Mustafa Gül, okul aile birliği yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve Gazipaşa Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ile Geylani Topaloğlu katıldı. 

 

GÜNGÖR: HEPİNİZE GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Yapılan kahvaltının ardından okulun toplantı salonunda öğrencilere hitap eden Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör, öğrencilerine sınavda başarı diledi. Gazipaşa Fen Lisesi’nin ilk mezunlarının bu yıl üniversite sınavına gireceğini hatırlatan Güngör, “Okulumuzun açılışı ve eğitimi öğretime başlaması, sizlerin okula ilk öğrenci olarak gelişi daha dün gibi. Zaman hızla akıp gidiyor hayatımızdan. Sizlerde okulumuzun ilk öğrencileri olması sebebiyle bizim için, okulumuz için, Gazipaşa ve Alanya için çok değerli ve önemlisiniz. Temel amacımız ülkemizin genç neslini yetişmesi ve gelişmesi düşüncesiyle ve her şeyden önce sizi güzel vatanımızın, cumhuriyetimizin aydınlık geleceği olarak görüyorum. Dört yıl boyunca özellikle son bir buçuk yılda salgın hastalığına rağmen çok emek verdiniz, üstün gayret gösterip çalışmalarınıza zaman ayırdınız. Başarı da bunu gerektirir. Başarı için emek, çalışma, gayret, fedakarlık kavramlarının anlamlandırılması ve yaşatılması gerekir. Bu kavramların hepsini siz anladınız ve uyguladınız. Şimdi de yeni eğitim yolculuğuna çıkmak için hafta sonu önemli sınavlara katılacaksınız. Şunu unutmayın, bu ülke sizlere emanet edilecek ve geleceğinizi bu bilinçle şekillendirin. 4 yıl boyunca birlikte emek harcadık, şimdi o emeklerinizin karşılığını alma vakti geldi. Hepinizin sınavları başarıyla tamamlayacağını inanıyorum. Hepinize gönülden başarılar diliyorum” dedi. 

 

KOCAGÖZ: HEPİNİZİ GÖNÜLDEN KUCAKLIYORUM

 

Gazipaşa Fen Lisesi’nin Gazipaşa eğitimine önemli katkılar yapacağına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ise, “Sizler Gazipaşa Fen Lisesi’nin göz bebeğisiniz. Çünkü siz ilk vedasınız. İlk öğrencilerimiz sizlersiniz. Bugüne kadar çok ciddi manada emek sarf ettiniz. Ciddi fedakarlıklar yaptınız. Bu özelliğinizden dolayı ben sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Şu ana kadar zaten yapmanız gerekeni ziyadesiyle yaptınız. Sınav günü inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bugün arkadaşlarıma da söyledim; ‘öğrencilerimiz, şimdiden zaten üniversiteli öğrenci olmuşlar’ dedim. Bunu yürekten inanarak söylüyorum. Sizlerden tek ricam ailelerinize hürmetlerimizi iletin. Siz de bu sınavda kesinlikle başarılı olursunuz. Hepinizi gönülden kucaklıyorum. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.