GENÇ SPORCUDAN BİR BAŞARI DAHA

SPOR 22.06.2021 09:12:36 0
GENÇ SPORCUDAN BİR BAŞARI DAHA

 

Gazipaşalı motosiklet sporcusu Tolga Demir(19), İstanbul Sarıyer Kilyos’ta yapılan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışında üçüncü olarak kariyerine bir başarı daha ekledi.

 

Sarıyer Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’na katılan Gazipaşalı motosiklet sporcusu Tolga Demir, ilçemize yeni bir başarı daha kazandırdı. Genç sporcu, Kilyos Motokros Park’ta gerçekleştirilen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışında üçüncü olarak, ilçemize bronz madalyayla döndü. Genç yaşına rağmen birçok organizasyonda boy gösteren ve aldığı başarılarla adından söz ettiren Demir, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. 

 

“BANA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Motosiklet sporcusu Tolga Demir, “Kilyos Motokros Park’ta yapılan Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak yarışında üçüncü olarak ilçeye döndüm. Bana yarışlarda destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Motosiklet sporu benim için bir tutku oldu. Çocukluğumdan bu yana bu sporu yapıyorum. Kendimi geliştirmek için çalışmalara devam edeceğim” dedi.

 

GAZİPAŞA’YA PARKUR YAPILMASINI İSTEDİ

 

Gazipaşalı motosiklet tutkunu gençlerin spor yapabileceği bir parkurun Gazipaşa’ya kazandırılması gerektiğini dile getiren motosiklet sporcusu Tolga Demir, “Gazipaşa’da da motosiklet festivallerinin yapılması kanaatindeyim. Çünkü dünya genelinde bu spora gönül veren milyonlarca sporcu var. İlçemizde buna benzer organizasyonların yapılması gerekiyor. Gazipaşa’da açılacak olan bir pist burada büyük festivallerin yapılmasına vesile olacaktır. Gazipaşa hem ulaşım ve hem de fiziki koşullar nedeniyle bu spora çok uygun. Büyüklerimizin bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” diyerek yetkililere seslendi.