DOĞAN’DAN SİYASİLERE ÇAĞRI

SİYASET 14.06.2021 11:41:59 0
DOĞAN’DAN SİYASİLERE ÇAĞRI

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, ilçenin menfaati olan konularda tüm siyasi partilerin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.  Gazipaşa için birlikte hareket etmeye hazır olduğunun altını bir kez daha çizen Doğan, “Ortak amacımız ve hedefimiz Gazipaşa olsun. Siyasi çekişme olmasın” dedi.

 

Gazipaşa’ya hizmet için ortak adım atılması gerektiğini belirten Doğan, “Burada yoların tozuna, bozuk yerlerine dikkat çekmek için eleştiri yaptık. Alınganlığa dayalı siyaset yapılması doğru değil. Biz yolları da eleştireceğiz, asfalt yoksa onu da dile getireceğiz. Plajlarda, yollarda, foseptikte sıkıntı varsa onları da dile getireceğiz. Gazipaşa ölçekli Gazipaşa halkının refah ve mutluluğu için AK Parti İlçe Başkanı olarak gördüklerimi dile getireceğim. Bundan arkadaşlarımızın, belediye başkanımızın, meclis üyesi arkadaşlarımızın, diğer ilçe başkanlarının incinmesi, üzülmesi doğru değil. Çünkü her birimiz bulunduğumuz yerden yaptığımız açıklama ve fiillerle Gazipaşa’nın güzelleşmesine, gelişmesine katkı sunuyoruz. Hep beraber adım atalım, beraber yola çıkalım ve Gazipaşa’yı beraber güzelleştirelim. Ortak adım atalım ve Gazipaşa için bir şeyler yapalım. Benim yapacağım bir şey varsa,  Antalya’ya da Ankara’ya da bütün parti başkanları ve bütün siyasetçilerle Gazipaşa adına gitmeye hazırım, hizmet almaya hazırım. Bunu geldiğim günden beri söylüyorum” dedi.

 

 

  “HEDEFİMİZ GAZİPAŞA OLSUN SİYASİ ÇEKİŞME DEĞİL”                              

Gazipaşa için ortak adım atılması gerektiğine inandığını ifade eden Doğan, “Ben bu görevi üstleneli 2,5 sene oldu. Bugüne kadar ne belediye başkanımız, ne bir ilçe başkanımız, ne meclis üyemiz AK Parti İlçe başkanı sıfatıyla, ‘Şu eksiğimiz var. Şurayı yetiremedik. Şu yatırımları yapmak için şu bakanlıktan destek almamız lazım’ diye bize gelmemiştir. Bunu da millete söylüyorum. Millete duyuruyorum. Gelsinler kardeşim, ben buradayım. Ankara’ya, Antalya’ya gideceksek gidelim. Milletvekillerini aramak gerekiyorsa arayalım. Ortak ne yapılacaksa yapalım. Ortak amacımız ve hedefimiz Gazipaşa olsun. Siyasi çekişme olmasın. Bu açıdan birlikte adım atmaya hazırım. Hem siyasetçilere hem de kamuoyuna deklare ederim. İnşallah en kısa zamanda yayla yolumuz yapılır” şeklinde konuştu. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27