Tarih: 11.06.2021 13:46

DENİZ MANZARALI SABAH SPORU İMKANI

Facebook Twitter Linked-in


Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gazipaşa Belediyesi, ilçe halkının spor yapmasına imkan sağlayacak iş birliğine imza attı. İki kurum arasında yapılan iş birliği ile Gazipaşa halkı 14 Haziran – 1 Eylül arası hafta içi her gün sabah saat 07.00’de Gazipaşa Belediyesi Halk Büfe yanında sabah sporu yapılacak.  Spor yapmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz araç imkanı sağlanacak. 


Yapılacak sabah sporu etkinliğiyle ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Spor yapmak sağlıklı bir yaşam için çok önemli. Salgın hastalık nedeniyle uzun süre evlerimizde kaldık. Hareketsiz bir yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzluklardan arınmak ve daha sağlıklı bir yaşam sürmek için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzle birlikte sabah sporu etkinliği düzenliyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Antrenörlerimiz ve müzik eşliğinde, Belediyemiz Halk Büfe yanında, Koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde hafta içi her sabah saat 7.00-8.00 arasında yapılacak olan ücretsiz etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz” sözleriyle tüm halkı sabah sporu etkinliğine davet etti.


“SPORLA SAĞLIKLI KAL”


Yapılacak olan spor etkinliğiyle ilgili açıklama yapan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş  “Sabah sporu, güne mutlu başlamak için çok önemli. Stresli dönemler yaşıyoruz. Hareket alanımız maalesef çok azaldı. Biz de bu dönemde sizlere daha güzel ve sağlıklı bir yaşam için Gazipaşa Belediyemizle iş birliği içinde “Sporla sağlıklı Kal” sloganıyla sabah sporu programı hazırladık. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde yapılacak olan sabah sporu etkinliğimize herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —