TARIMDA YENİLİKÇİ SATIŞIN ADRESİ; BOTANİKCİM.COM

YEREL 11.06.2021 13:34:09 0
TARIMDA YENİLİKÇİ SATIŞIN ADRESİ; BOTANİKCİM.COM

 


GAZİPAŞALI genç girişimci Burak Semih Sönmez, kuracağı botanikcim.com isimli internet sitesiyle üretici ve tüketicinin doğrudan birbirleriyle ulaşmasına imkan sağlayacak. Üretici, botanikcim.com’da tüketiciye direkt olarak ulaşarak, ürettiği ürünleri değerinde satacak, tüketici de almak istediği ürünü üreticinin kendisinden alacak. Botanikcim.com ayrıca, üyelerine ürünlerin fiyat karşılaştırma imkanı da sunacak. Üretici ve tüketiciyi ön planda tutacak botanikcim.com, hızlı alışverişin yeni merkezi olacak. 


Hayata geçecek uygulama hakkında gazetemize bilgi veren botanikcim.com’un kurucusu Burak Semih Sönmez, kuruduğu sitenin amacı hakkında bilgi verdi. Üretici ve tüketicinin yararına çalıştıklarını söyleyen Sönmez, “Tüketicilerimize güzel bir haberimiz var. Fidanı, fideni, meyveni, sebzeni, tarımla ilgili tüm ilanları inceleyerek en doğal ürünleri bizzat üreticisinden değerinde satın alabileceğiniz botanikcim.com, 20 Haziran’da açılacak. Üreticilerimize de güzel bir haberimiz var. Üreticilerimiz,  botanikcim.com’a ücretsiz ilan vererek müşteri sayını arttırma fırsatı bularak, ürünlerini değerinde satacak. Üretici ve tüketiciler, İnternet sitemizde bulunan kategorilere ürün alıp, satabilecek” dedi.


“YENİLİKÇİ BİR SİSTEMLE SATIŞ YAPMA İMKANI SUNUYORUZ”


Botonikcim.com’da yenilikçi bir sistemle satış yapıldığına dikkat çeken Sönmez, hayata geçirmek istediği projeyle üretici ve tüketicileri mağdur eden fiyat uçurumunu azaltmayı hedeflediğini dile getirdi. Sönmez, “Botanikcim.com’da, Türkiye'de ki tarım sektörünün öncülüğünü koruyarak daha yenilikçi bir sistemle satış yapma imkanı sunuyoruz. Botanikcim.com, üreticiden tüketiciye komisyonsuz bir yolculuk sunacak. Kuracağımız internet sitesiyle, Türkiye'nin en büyük bahçesi olma hedefindeyiz. Tarımın çilekeş insanlarına yeni ekmek kapısı sunmak ve ürünlerini değerinde satmalarını istiyoruz. Biz tüccar ya da komisyoncu değiliz. Çiftçinin emeği boşa gitmesin, hakkı olan parasını kazansın. Türkiye'deki herhangi bir alıcının internet üzerinden aynı ürünü illere göre ya da satıcılara göre fiyat farkını araştırmasına ve tüketici bütçesine en uygun olanı seçebilecektir. Örneğin, İç Anadolu’da yaşayan adam avokadoyu pazardan yüksek fiyata alırken, botonikcim.com’da daha ucuza alabilecek. Kısaca, tüketici bahçeden çıkan taze ürüne kolayca ulaşırken, üretici de ürününü bahçeden satabilecek” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27