ÜLKÜCÜLER TAKDİR TOPLADI

GÜNCEL 10.06.2021 11:08:39 0
ÜLKÜCÜLER TAKDİR TOPLADI


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı, sokak hayvanlarıyla ilgili önemli bir farkındalık çalışması yaptı. Şehrin farlı noktalarına sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştiren ülkücüler, kaplara hayvanların su ve yemek ihtiyaçlarını karşılamaları için su ve mama bıraktı. Gazipaşa Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimi tarafından yapılan çalışmalar takdirle karşılandı. 


Sokak hayvanlarının da yaşama hakkı olduğunu belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Emre Görgülü, çalışmalarda emeği olan ülkücü gençlere teşekkür etti. Yaptıkları çalışmanın önemini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in; 'Allah'ım! Kullarını ve hayvanlarını sula. Rahmetini neşret' duasıyla özetleyen Görgülü, Bizler şehir hayatının getirdiği koşuşturmaca içerisinde sokakta yaşayan sessiz dostlarımızı unuttuğumuz bu modern dünyada hayvanseverlik hassasiyetini devam ettirmeyi görev edindik. Havaların iyice ısındığı bu günlerde Gazipaşa Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimi olarak şehrimizin çeşitli noktalarına mama ve su kapları yerleştirdik. Yapılan çalışma ile sokak hayvanlarının su ve yiyecek ihtiyaçlarını karşıladık. Çalışmalarda emeği olan ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Sokak hayvanlarının her zaman desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Görgülü, ilçe halkının bu konuda duyarlı olmasını, imkanı olan herkesin sokak havyalarına su ve mama desteğinden bulunmasını istedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27