MUHTARLAR NÖBET DEĞİŞTİ

YEREL 9.06.2021 12:17:28 0
MUHTARLAR NÖBET DEĞİŞTİ

 

Gazipaşa’da, Mahalle Muhtarları Derneği’nde nöbet değişimi yaşandı. İki yılı aşkın süredir başarılı bir şekilde Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği başkanlığını yürüten Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, dernek başkanlığını Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı’ya devretti. 

Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği’nin yeni başkanı Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı oldu. İki yılı aşkın süredir başarılı bir şekilde Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği başkanlığını sürdüren Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, geçtiğimiz günlerde dernekte değişim kararı aldı. Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, alınan kararın ardından başkanlık için aday oldu. Dernekte yapılan oylama sonucunda tek aday olarak başkanlığa talip olan Küçükballı, oybirliği ile Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği’nin yeni başkanı seçildi. 

GÖREV DEĞİŞİMİ YAPILDI

2019 yılından bu yana dernek başkanı olarak görev yapan Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, dernek başkanlığına yeni seçilen Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı’ya görevi devretti. Küçükballı’ya görevinde başarı dileyen Muhtar Aman, “2 yılı aşkın süredir yürüttüğüm Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği başkanlığını bugün (Dün) itibariyle Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı muhtarıma devrediyorum. Kendisine ve derneğimize hayırlı olsun” dedi. 

KÜÇÜKBALLI TEŞEKKÜR ETTİ

Arkadaşlarının desteği ile başkanlığa aday olduğunu dile getiren Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği’nin yeni başkanı Küçükballı, kendisine destek veren herkse teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yapacağına dikkat çekti.