'ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ UNUTMADIK'

GÜNCEL 28.05.2021 12:53:27 0

Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  “Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar davamız uğruna şahadete eren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek açıklamasına başlayan Başkan Görgülü, anma mesajında, ülkücü şehitleri asla unutmayacaklarını söyledi.

 

 

Ülkücülerin, Türk milletinin aleyhine kurgulanan karanlık oyunlara boyun eğmediğini dile getiren Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Görgülü, “Ülkücüler, Türk Milleti’nin aleyhine kurgulanan hiçbir karanlık oyuna boyun eğmeyen, hiçbir tehdide diz çökmeyen, hiçbir saldırı ve suikasta tamam demeyen iman erleridir. Türk Milleti’nin varlığı ve bekası uğruna nice fani beden sere serpe vatan toprağına uzanmıştır. Bir hilal uğruna pek çok güneş batmıştır. Ülkücü şehitlerimiz candan geçmişler, vatandan vazgeçmemişlerdir. Ülkücü şehitlerimizin yeri gönüllerde, mükâfatı ise Yüce Allah’ın rahmetindedir. Ülkücü şehitlerimiz, Türk-İslam asırlarının gönül ve dava zirveleridir. Hepsinin mücadelesi onurlu, hepsinin ahlak ve şahsiyetleri göz kamaştırıcıdır. Onlar hesap yapmamışlar, yanlışa ortak olmamışlar, hasbi ve haysiyetli hayatlarıyla temayüz etmişlerdir. Ülkücüler Ötüken’den atılan adıma Türk vatanında kucak açan, Söğüt’ten yapılan çağrıya yaşadıkları dönemde aynen riayet eden, tarihin nabzını damarlarındaki kanla temsil eden vakarlı ve soylu insanlardır” dedi.

 

“BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”

 

Ülkücü şehitlerin, Türk Milleti’nin iftihar ve irade cevherleri olduğuna dikkat çeken Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “Bizim inancımıza göre şehitler ölmemiştir. Vatan da kesinlikle bölünemeyecektir. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i, hain bir saldırıda şehit düşen merhum Gün Sazak’ı, Ruhi Kılıçkıran’ı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu, Gazipaşalı dava büyüklerimiz Mehmet Özgün’ü, Ramazan Oğuz’u, Mehmet Sefer’i ve hayatlarını kaybetmiş tüm ülküdaşlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum. Her ülküdaşımdan, davasının iffet ve itibarını inançla müdafaa eden her kardeşimden Allah razı olsun diyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” şeklinde konuştu.