AK KADINLAR HER YERDE

SİYASET 27.05.2021 13:10:17 0
AK KADINLAR HER YERDE

Gazipaşa'da, başkanlığını Av. Ümmü Oğuz’un yaptığı AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarla dikkat çekiyor. Sadece seçim zamanı değil, yılın her gününde ilçe sakinlenin yanında olan AK Kadınlar, hasta, yaşlı, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinin yanı sıra, özel gün ve haftalarda, sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza atıyor. Son iki ayda yapılan çalışmalarda ilçede birçok vatandaşın ayağına gidip gönül alan AK Kadınlar, Ramazan ve Ramazan Bayramı’nda da çok sayıda vatandaşın gönlünü aldı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRLER

 

Seçim zamanının dışında saha çalışmalarına devam eden AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve yönetimi, Otizm Farkındalık haftası kapsamında otizmli bireylerin ve ailelerinin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi. İlçemizde 4 otizmli çocuğumuzun evine gidip ailelerini ziyaret eden AK Kadınlar, Gazipaşa’da bulunan Özel Kemal Akça Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Burada bulunan bütün özel çocuklarla bir araya gelen AK Kadınlar, öğrencilerle yakından ilgilenip, hediyeler verdi.  Yine ilçemizde bulunan İstiklal Şehit Süleyman Gür Okulu ve Gazi Mustafa Kemal Okulu’nda bulunan özel eğitim sınıfları ziyaret edildi. Toplamda 50 tane özel çocuğun yüzünü güldüren Başkan Oğuz ve yönetimi çocuklara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini aldı.

 

SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADILAR

 

Sosyal sorumluluk çalışmalarına hız veren İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve yönetimi, farkındalık yaratmak için sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalara da imza attı. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları münasebetiyle proje çalışması yapan AK Kadınlar, sokak hayvanları için mama ve su desteğinde bulundu.

 

RAMAZAN YARDIMLARI

 

Ramazan ayını; birlik, beraberlik, paylaşma ve hoşgörü bilincinde geçiren AK Kadınlar, ihtiyaç sahibi ailelere kart, gıda kolisi ve bayramlık yardımında bulundu. Yaklaşık 100 adet ihtiyaç sahibi aileye kart ve koli yardımında bulunan Başkan Oğuz ve Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı’yla birlikte ihtiyaç sahibi yaşlılara bayramlık hediye ve gıda yardımı dağıtımı yaptı. Ramazan ayı içerisinde, ilçemizde oluşturulan vefa grupları ile farklı mahallelerde bulunan 65 yaş üstü yaşlılar ziyaret edilip, gönülleri alınarak, eşarp ve tespih gibi küçük bayramlık hediyeler verildi. AK Kadınlar, Ramazan ziyaretleri kapsamında toplamda 200 aileye ulaştı.

 

Üretici kadınları da unutmayan AK Kadınlar, Gazipaşa Toptancı Hali ile bahçe ve seralarda çalışan kadınlarla bir araya geldi. Üretici kadınların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen AK Kadınlar, üretici kadınlara da çeşitli hediyeler verdi. Bunun yanında okul ziyaretlerini sürdüren AK Kadınlar, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyor.

 

Yapılan her çalışmada ve her ziyarette halktan olumlu geri dönüş alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz ve yönetimi, yapılan proje ve çalışmalarda partili partisiz herkesin olumlu tepkisiyle karşılaştı.