“ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR”

SİYASET 21.05.2021 13:41:35 0
 “ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR”

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın esnaflar ve çiftçiler için açıkladığı hibe desteğinden, 2023 seçimlerine kadar birçok konuya değindi.  Muhalefeti hedef alan Doğan, ülke yönetmenin ekonomiden ticarete, tarımdan sanayiye sorumluluk istediğini kaydetti. İlçe Başkanı Doğan, 2023 seçimlerinde toplumun emaneti tekrar ehline vereceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 55’le kazanacaklarını kaydeden Doğan,  ardından 2019 seçimlerinde kaybedilen belediyeleri tek tek geri alacaklarını ifade etti. Gazipaşa’yı güzelleştirmek için Gazipaşa Belediyesi’ni de alacaklarını belirten Doğan, “CHP’lilerin de bizim hizmetimizden istifade etmesini istiyoruz” dedi.

 

“LAF ÜRETMİYORUZ, İŞ ÜRETİYORUZ”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği hibe desteğiyle ilgili konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Cumhurbaşkanımız konuyla ilgili açıklamaları yapmıştır. İl Başkanlığımız da görselleri kamuoyuyla paylaşmıştır. Bazı grup esnaflarımıza nakit 5 bin, bazı grup esnaflarımıza da 3 bin lira, daha önce pandemiden destek alan vatandaşlarımıza da bin 100’er lira hibe olarak dağıtılacak. Bunun dışında esnafımıza ve çiftçimize de dişe dokunur faydalar var. Çünkü Ak Parti İktidarı’nın sırtında yumurta küfesi var. Laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz. Esnafımızın acısını bire bir yaşıyoruz. Çiftçimizin acısını bire bir yaşıyoruz. İşsizimizin ve turizmcimizin acısını bire bir yaşıyoruz. Ekonomiyi yönetiyoruz. Ekonomiyi yönetirken ülke siyasetini yönetiyoruz. Ülke siyasetini yönetirken uluslar arası siyasette Türkiye’nin prestijini yükseltmek, güvenilirliğini ve güvenliğini arttırmak için aynı zamanda dış politikada ilişkilerimiz, uluslararası örgütlerle ilişkilerimiz devam ediyor. Bir yandan Filistin’in uğradığı haksızlıkla, bir yandan da ülkenin içindeki çiftçimiz Ahmet ağa ya da esnafımız Ayşe ablanın sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyoruz” dedi.

 

MUHALEFETİ HEDEF ALDI

 

Muhalefeti hedef alan Başkan Doğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız işi iyi götürüyor. Allah ondan razı olsun, Allah ona uzun ömürler versin. Bizlerde arazide hiç durmuyoruz. Artık laf zamanı değil, iş zamanı. Bizde iş yapıyoruz. Çiftçimizin mümkün mertebe cebine koymaya çalışıyoruz, esnafımızın cebine koymaya çalışıyoruz. Garip, gurabanın, yetimin, dulun, öksüzün cebine koymaya çalışıyoruz. Birileri de ‘şunu ne yaptın, bunu ne yaptın, bu para nereye gitti?’ diyor. Güzel kardeşim, bu ülkenin kaynakları zor günlerde harcanmayacak da ne zaman harcanacak. Ya da sen muhalefet olarak bu ülkenin çiftçisi zordayken, esnafı dardayken hükümetin yanında olmayacaksın da ne zaman olacaksın? Soruyorum ben bunu” diye konuştu.

 

“BU KAFAYLA MI ÜLKEYİ YÖNETECEKSİNİZ?”

 

Milletin kime neyi emanet edeceğini bildiğini söyleyen Doğan, “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Hanım’ın çok talihsiz, çok acımasız, çok dolduruşa gelmiş vaziyette bir açıklaması var. Bırak AK Parti’yi Türkiye Cumhuriyeti ve bize gönül veren ümmet derinliği içindeki bütün kitlede büyük kırgınlık, büyük üzgünlük yaratmıştır. Nasıl eli kanlı bir çocuk katili ile salt çoğunlukla seçilmiş milletin sevdalısı bir dünya liderini yan yana koyabilirsin. Çok acı, çok talihsiz. Bunlardan bunu bekliyoruz zaten.  Ne zaman bekliyoruz. Kaftancıoğlu Atatürk’e, Atatürk diyemediği halde kucak kucağa olduğundan bekliyoruz. HDP ile PKK’nın ilişkisi ortada olduğu halde kucak kucağa olduğu zaman bunların ne yapabileceklerini okuyoruz biz. Benim üzüldüğüm şu; Bir ittifak adı altında ya da bireysel. Bizde ülkeyi yönetmeye talibiz diyorlar ya; bu kafayla mı, bu yürekle mi, bu anlayışla mı ülkeyi yöneteceksiniz? Sizi o ülkenin halkı orda durdurur mu, size o emaneti verir mi? Asla vermez. O hatayı biz yapsak bize de vermez. Çünkü millet kimi iktidara getireceğini bilir, emaneti ehline vermeyi bilir.  Kime neyi emanet edeceğini bilir. Ülkenin iktidarı önemlidir, ülkenin cumhurbaşkanlığı makamı kıymetlidir” dedi.

 

“BELEDİYELERİ TEK TEK GERİ ALACAĞIZ”

 

2023 seçimlerinde yüzde 55’le cumhurbaşkanlığını kazanacaklarını belirten Doğan, ardından kaybedilen belediyeleri tek tek geriye alacaklarını kaydetti. Doğan, “Ülke yönetmek ekonomiden ticarete, tarımdan sanayisine sorumluluk ister. Ağzından çıkan her kelimeyi bileceksin. Toplum her an herkesi izlemekte. Biz diyoruz ki, Türk toplumu şimdiye kadar gerekeni yapmıştır, emaneti ehline vermiştir. Allah’ın izniyle önümüzdeki 2023 seçiminde de ben aynen buradan rakam zikrediyorum.  En az yüzde 55’e dayanan, yüzde 55’in üstünde bir oyla Cumhurbaşkanlığı’nı alacağız. Ondan sonrada milletin ‘Bir deneyelim’ dediği, ellerine yüzlerine bulaştırdıkları, hizmet edemedikleri, millete söyledikleri vaatlerde ve sözlerde bulunmadıkları belediyeleri tek tek geri alacağız ve millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu derken CHP’lilerin de bizim hizmetimizden istifade etmesini istiyoruz.  Gazipaşa’yı güzelleştirmek için Gazipaşa Belediyesi’ni alacağız. Antalya’yı güzelleştirmeye devam etmek için Antalya’yı alacağız, İstanbul’u mutlaka alacağız, Ankara’yı mutlaka alacağız ve daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.