Tarih: 18.05.2021 12:07

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ SİMBİYOZ’A EMANET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, Veteriner Hekim M. Bahadır Çiftçi ve Veteriner Hekim Hakan Saylar sahipliğinde ilçe halkına hizmet veren Simbiyoz Veteriner Kliniği, yapılan başarılı operasyonlar ve memnun edici muayenelerle adından söz ettiriyor. Hayvanseverlerin evcil hayvanlarına röntgen, hemogram, ultrason, kan ve idrar analizleri yapıldığı Simbiyoz Veteriner Kliniği, ortopedi, göz, ağız ve diş başta olmak üzere her türlü cerrahi müdahale ile hayvanlara müdahale ediyor. Kliniğe bağlı ayrı bir ameliyathane oluşturan veteriner hekimler Çiftçi ve Sayalar, bu ameliyathanede yaptıkları müdahalelerle sevimli dostların hayatta kalmalarına olanak tanıyacak cerrahi operasyonlar gerçekletiyorlar.

 

Röntgen, hemogram, ultrason, kan ve idrar analizlerinin yanında önemli cerrahi müdahalelerde bulunduklarını dile getiren Veteriner Hekim Bahadır Çiftçi, “Kliniğimizde yaptığımız çalışmalarla, başarılı ve memnun edici sonuçlar alıyoruz. Sevimli dostların, röntgen, hemogram, ultrason, kan ve idrar analizlerini yapıp gerçek rahtsızlık nedenlerini tespit ettikten son muayene işlemlerine başlıyoruz. Hayvanlara yaptığımız test ve numuneler, tedavi sürecimizi olumlu yönde etkiliyor” dedi.

 

Hayvanı rahatsızlanan herkesi İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde hizmet verdikleri Simbiyoz Veteriner Kliniği’ne davet eden Veteriner Hekim Hakan Saylar, “Simbiyoz Veteriner Kliniği’nde, ortopedi, göz, ağız ve diş başta olmak üzere her türlü cerrahi müdahale yapıyoruz. Kliniğimize bağlı ameliyathanede, yaptığımız operasyonlarla başarılı ve etkili sonuçlar alıyoruz. 0533 355 27 70 ya da 0530 649 51 11 numaralı telefonları arayarak bizlere ulaşabilirsiniz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —