VATAN KARGO GAZİPAŞA’DA

GÜNCEL 27.04.2021 00:37:23 0
VATAN KARGO GAZİPAŞA’DA

Türkiye geneline açılan şubelerle büyümeye devam eden Vatan Kargo, Gazipaşa’ya şube açtı. Emre Zeray eşi Esra Zeray tarafından işletilen Vatan Kargo, İstiklal Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bulunan Aslan Aparmanı’nda Gazipaşa halkına hizmet vermeye başladı.

 

Vatan Kargo Gazipaşa şubesi, genç, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle kargo sektöründe fark yaratmayı amaçlıyor. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutacaklarını söyleyen Vatan Kargo Gazipaşa şubesi işletmecileri, “Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak adına hizmet vermiş olduğumuz alanda; lider bir marka olma yolunda gereken tüm uygulamaları benimseyerek ilerlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

“Vatan Kargo mutluluğunuzu taşımaya geliyor” diyerek Gazipaşa’ya şube açan işletme sahipleri Emre & Esra Zeray çifti, “Vatan Kargo olarak hedefimiz her zaman müşterilerimize daha hızlı daha kaliteli ve daha ekonomik hizmet sunmaktır. Açılışa özel fiyatlar ve esnaflarımıza Vatan Kargo KOBİ Kart ile güncel fiyatlarımız üzerinden %40 a varan indirimler sağlıyoruz.  Esnaf kardeşlerimiz Vatan Kargo Gazipaşa acentemize, Vergi Kimlik Numarası ve vergi levhası ile başvuru yaparak, ücret ödemeden KOBİ Kart müşterimiz olabilirler. Vatan Kargo Kobi Kart seçeneklerimiz ile Kobilerimize, ciro potansiyellerine göre %10-%40 arasında indirim sağlıyoruz. Türkiye'nin her yerine en uygun fiyatlar, Vatan Kargo'da. Detaylı bilgi almak için web sitemize 'Müşterimiz Olun' kısmından başvuru yapabilirsiniz” diyerek, herkesi Vatan Kargo’ya davet ettiler.