ÜLKÜCÜLERDEN RAMAZAN YARDIMI

GÜNCEL 26.04.2021 00:10:14 0
ÜLKÜCÜLERDEN RAMAZAN YARDIMI

MHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocaklar Gazipaşa İlçe Başkanlığı, ilçemizde yardıma muhtaç aileler için Ramazan yardımı başlattı. Hazırlanan Ramazan kolileri, ailelere ulaştırıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocaklar Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileler için gıda yardımı kampanyası başlatıldı. Gazipaşa’da tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler için hazırlanan gıda kolileri, ülkücü gençler tarafından ailelere ulaştırıldı.

 

“ALLAH’IN BİZE VERDİĞİ NİMETLERİ PAYLAŞMA İMKANI BULDUK”

 

Ramazan ayının paylaşmak ayı olduğunu dile getiren MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, “Rabbime şükürler olsun ki, bir Ramazan ayını daha yaşamamıza vesile oldu. Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da Allah’ın bize verdiği nimetleri paylaşma imkanı bulduk. MHP İlçe Teşkilatı ve Gazipaşa Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan ramazan kolilerini yardıma muhtaç hemşehrilerimize ulaştırma devam ediyoruz. Yüce Rabbim, mübarek ayda yardımlarını esirgemeyen, orucunu tutan herkesin yardımlarını ve ibadetleri kabul etsin” dedi.

 

“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunan Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları olarak Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştireceğimiz yardım kampanyası için, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ramazan paketlerimizin hazırlığını ülküdaşlarımızla tamamladık. Tamamlanan gıda kolileri, ülküdaşlarımız tarafından ailelere ulaştırıldı. Bu anlamlı çalışmada bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Bu mübarek ayın İslâm âlemine ve insanlığa huzur, barış ve afiyet getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27