SAĞLIKÇILARA İFTAR MENÜSÜ

GÜNCEL 26.04.2021 00:08:33 0
SAĞLIKÇILARA İFTAR MENÜSÜ

NUMUNE Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım sağlık çalışanlarına moral vermek ve içinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde iftar menüsü ikramında bulundu.

 

Gazipaşa’da, İnönü Caddesi PTT yanında faaliyet gösteren Numune Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına iftar sürprizi yaptı. Etli pide, ayran, salata, fırında sütlaç ve diğer gıda malzemelerinden oluşan bir iftar menüsü hazırlayan Gülperi & Ahmet Yıldırım, hazıladıklarıyı menüyü, hastanede nöbetçi olan personellere ikram ettiler. Nöbetçi personeller için hazılanan 40 porsiyon iftar menüsü, tek tek ambalajlanıp nöbetçi personellere teslim edildi.

 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞ TACIMIZ”

 

Gazipaşa halkına Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesini temenni eden Gülperi ve Ahmet Yıldırım, özellikle koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarının en ön safta yer aldıklarını hatırlatarak, gece gündüz demenden çalışan sağlık personeline iftar menüsü ikram etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Her zaman sağlık çalışanının yanında olduklarını söyleyen ikili, ilçe halkına; temizlik, maske ve sosyal mesafe uyarsında bulundu.

 

Sağlık çalışanları ise, Numune Restaurant sahipleri Ahmet Yıldırım ve Gülperi Yıldırım’a teşekkür ettiler.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27