ÜLKÜ OCAKLARI GÖRGÜLÜ’YE EMANET

GÜNDEM 21.04.2021 00:13:12 0
ÜLKÜ OCAKLARI GÖRGÜLÜ’YE EMANET

Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı’na atanan Görgülü, “Gece uyumadan, gündüz oturmadan, başımızın üzerinde taşıyacağımız bu şerefli sorumluluk için bir an olsun durmayacağız” dedi.

 

Gazipaşa Ülkü Ocaklarında görev değişimi yaşandı. Muammer Dönmez’in yürüttüğü başkanlık görevine Emre Görgülü getirildi.  MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Yavuz Uysal ve partililerin katılımıyla Gazipaşa Ülkü Ocakları’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törende 5 yıldır Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığını sürdüren Dönmez, görevi Görgülü’ye devretti.

 

“BU ŞEREFLİ SORUMLULUK İÇİN DURMAYACAĞIZ”

 

Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü,  şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için Dönmez’e teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde en iyi projeleri ve hizmetleri gerçekleştireceklerini söyleyen Görgülü,  “Ülkü Ocakları Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin emirleri, Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanım Ferhat Aksoy beyin takdirleri ile Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Görevi devraldığım kardeşim Muammer Dönmez beye vermiş olduğu hizmetler ve emekler için ayrıca teşekkür ederim. Gece uyumadan, gündüz oturmadan, başımızın üzerinde taşıyacağımız bu şerefli sorumluluk için bir an olsun durmayacağız” dedi.

 

Görgülü, 'Şahsım adına and içip yemin ederim ki, Gazipaşa’da ilk şehit Kılıçkıran’dan son şehit Çakıroğlu’na kadar hepsinin hakkını gözeterek,  birlik ve beraberlik içerisinde, lider teşkilat doktrin ilkemiz doğrultusunda, davamız için en iyi projeleri ve hizmetleri burada gerçekleştirecek, ocakçılık ruhunu en küçüğümüzden, en yaşlı kurdumuza kadar herkesin iliklerinde hissettireceğiz. Sizlerinde desteği ve inancıyla bende gür bir sesle diyorum ki, “Cihan Yıkılsa Bu Cephe Sarsılmaz!” Kahpe Düzenin Yiğit Çocukları “Yaşasın Ülkü Ocakları!” ifadelerini kullandı.

 

“LİDERİMİN İZİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

 

Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 5 yıldır onur ve gururla sürdürdüğünü söyleyen Dönmez, “5 yıldır şan, şeref, onur ve gururla yürütmekte olduğum Gazipaşa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevimi, Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın onayı ve İl Ocak Başkanımız Ferhat Aksoy'un takdiri ile Emre Görgülü Başkanımıza devretmiş bulunmaktayım. Bundan sonra ki süreçte varlığı ile onur ve gurur duyduğumuz bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde, yolunda ve izinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HELALLİK İSTEDİ

 

Görev süresi boyunca desteğini esirgemeyen herkese teşekkür eden Dönmez, “Görev süremiz boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen, maddi manevi her an yanımızda olan tüm Gazipaşa halkına ve gönüldaşlarıma, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a, İl Ocak Başkanımız Sayın Ferhat Aksoy'a, geçmiş dönem il ve ilçe ocak başkanlarımıza, şahsımı bir an olsun yalnız bırakmayan ocak yöneticilerime yol arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza teşekkür ederim.  Gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktı. Cenab-ı Allah razı olduğu kullarından eylesin İnşallah. Benim hakkım Ülküdaşlarımıza helaldir. Onlarda haklarını helal etsinler” diye konuştu.

 

DÖNMEZ’E TEŞEKKÜR GÖRGÜLÜ’YE BAŞARI DİLEDİLER

 

MHP İlçe Başkanı Terzi, Dönmez’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni atanan Emre Görgülü’ye başarılar diledi. İlçe Başkanı Terzi, “İlçemizin Ülkü Ocakları Başkanlığında bayrak değişimi gerçekleşti. Uzun bir süredir bu görevi layıkıyla omuzlarında taşıyan Muammer Dönmez başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor; yeni atanan Emre Başkanıma bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.