ÜCRETSİZ İLAÇLAMA HİZMETİ

GÜNDEM 9.04.2021 14:25:34 0
ÜCRETSİZ İLAÇLAMA HİZMETİ

Gazipaşa Esnaf Odası, aldığı ilaçlama makinesi ve dezenfektanlarla yılsonuna kadar ilçe esnafına ücretsiz ilaçlama hizmeti verecek.

 

Ülke genelinde artan koronavirüs vakalarına karşı önlem almaya devam eden Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, önemli bir çalışmaya imza attı. Gazipaşalı esnaflar için dezenfekte ve ilaçlama makinesi alan Gazipaşa Esnaf Odası Yönetimi, ilçemiz esnaflarının iş yerlerinde ücretsiz ilaçlama çalışması başlattı. Yılsonuna kadar devam edecek çalışmalar kapsamında, esnafların iş yerleri ayda bir kez ilaçlanarak dezenfekte edilecek. Oda tarafından alınan dezenfektanların, açık alanda 20, kapalı alanda 15 gün etkili olduğu öğrenildi.

 

HER İŞ YERİ AYDA BİR KEZ İLAÇLANACAK

 

Esnafların ve müşterilerin sağlıklarını her zaman ön planda tutuklarını söyleyen Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Koronavirüs salgınının yaratığı ekonomik sıkıntıyı en çok esnaflarımız hissetti. Son günlerde artan vakalara karşı biz de önlem almak istedik. Odamız tarafından ilaçlama makinesi ve dezenfektan aldık. Odamıza kayıtlı tüm esnaf ve sanatkarlarımızın iş yerlerini ilaçlamaya başladık. Her esnafımızın iş yerini ayda bir kez ilaçlayacağız. Çalışmalarımız yılsonuna kadar devam edecek” dedi.

 

ÖRNEK OLACAK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK

 

Aldıkları dezenfektanın açık alanda 20, kapalı alanda 15 gün etkili olduğunu dile getiren Başkan Sönmez, “Antalya’da esnafları temsil eden 75 oda faaliyet gösteriyor. Bizim başlattığımız çalışmayı, bizimle birlikte Alanya Bakkallar Odası da yapıyor. Yani 75 odadan sadece ikisi esnaflara ilaçlama hizmeti veriyor. Bu anlamda diğer odalara örnek olacak bir çalışmaya imza attığımız için çok mutluyuz. Bu çalışma için oda kaynaklarımızdan belli bir miktar ayırdık. Üstünü ise oda yöneticileri olarak bizler tamamlayacağız. Çalışmalarda emeği olan oda yöneticilerimize ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27