Tarih: 08.04.2021 14:48

GAZİPAŞALI GENÇTEN HABER ALINAMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’NIN Küçüklü Mahallesi’nden olan 29 yaşındaki Ahmet Uğur’dan 8 gündür haber alınamıyor. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde özel bir saç ekim kliniğinde çalışan Uğur’dan 8 gündür haber alamayan ve hayatından endişe eden ailesi yetkililerden yardım istedi.

 

Antalya’da 1 Nisan Perşembe günü kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen Ahmet Uğur, veda mesajları attıktan sonra telefonunu kapatarak ortadan kayboldu. Özel bir saç ekim kliniğinde hemşire olarak çalışan Uğur’a gün boyunca ulaşamayan yakınları polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gencin son olarak Döşemealtı ilçesinde bulunan Güver Uçurumu yakınlarında görüldüğü bilgisini alan ailesi hayatından endişe ediyor. Gazipaşalı hemşerileri de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak Uğur’un bulunması için destek veriyor.

 

Kardeşinden 8 gündür haber alınamadığını söyleyen abisi Kerim Uğur, “Kardeşim Ahmet Uğur’a 8 gündür ulaşılamıyor. En son Antalya Düzler Camı Güver Uçurumu’nda görülmüştür. Görenlerin 0530 402 94 94 numaralı telefona ihbarda bulunsunlar” dedi.

 

Öte yandan, kayıp olarak aranan Uğur’un, bindiği ticari taksiyle Güver uçurumu bölgesine geldiği belirlendi. Bir marketten su aldıktan sonra Güver uçurumuna doğru girdiği tespit edilen Uğur’un bir gün sonra da telefonu kapandı. Bunun üzerine aramalar Güver uçurumu ve kanyon içinde yoğunlaştırıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —