AKALAN’DAN BİR İLK DAHA

EĞİTİM 24.03.2021 13:35:12 0
AKALAN’DAN BİR İLK DAHA

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Akalan İlkokulu, verdiği eğitimle Avrupa standartlarında bir okul olduğunu bir kez daha ispatlayarak; eTwinning okul etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazandı. Alınan başarıyla yeni bir ilke imza atan Akalan İlkokulu, öğrencileri ve öğretmenleriyle haklı bir gurur yaşıyor.

 

“GAZİPAŞA'NIN ADINI DUYURMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

 

2 yıldır eTwinning projeleri yürütülen okulda projeler hakkında bilgi veren Okul Psikolojik Danışmanı Özkan Uçak, “Learning Through Creative Drama (Yaratıcı Dramayla Öğreniyorum) projesiyle ulusal ve Avrupa kalite etiketi aldık, daha sonra bu etiketlerle eTwinning okulu olmaya aday olduk, zorlu süreci başarıyla tamamlayarak Antalya'da 2020 yılında eTwinning okulu olan 57 okuldan birisi olduk. Bu başarıyla Gazipaşa'nın adını duyurmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

 

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR OLDU”

 

Okulda devam eden projelerin öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve eğitimlerine büyük fayda sağladığını söyleyen Okul Müdürü İlyas Yılmaz, “Okulumuzda şuan 1 adet tamamlanmış 5 adet devam eden paydaş projemiz var. Bu konuda çalışma yapan Anasınıfı Öğretmeni Günay Karabulut'a ve Psikolojik Danışman Özkan Uçak'a teşekkür ederim. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ulusal ve uluslararası etkinliklere katılarak projeler geliştirmesi; mesleki gelişim, işbirliği ve okul kültürünün oluşmasını katkı sağlıyor. Okulumuzda verdiğimiz eğitimlerle eTwinning okul etiketi ve eTwinning okul bayrağını almaya hak kazanmamız bizim için büyük bir gurur oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.