Tarih: 17.03.2021 06:35

MHP ANKARA YOLCUSU

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP’nin Perşembe günü yapılacak 13’üncü Olağan Kurultayı için bugün Ankara’ya gidiyor.  Terzi ve partililer sabah saatlerinde özel araçlarıyla birlikte Ankara’ya doğru yola çıktılar.

 

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının ardından, 1997'de yapılan olağanüstü kongre sonrasında Genel Başkanlık koltuğuna oturan Devlet Bahçeli, 18 Mart'ta yapılacak kurultayda 9. kez güven tazeleyecek. Kongreye MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve partililer de katılacak. Ankara Arena Spor Salonu’nda Perşembe günü yapılacak kurultayda, ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik’ ve ‘Kazanan Türkiye Olacak’ sloganları kullanılacak. Salonda sadece Türk bayrakları ve MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş ile Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin posterleri yer alacak. Kurultay, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirilecek.

 

GAZİPAŞA’DAN DA KATILIM OLACAK

 

Kongreye Gazipaşa’dan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ile partililer de katılacak. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart Perşembe günü saat 10.00'da Ankara (Arena) Kapalı Spor Salonu’nda üst kurul delegelerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımıyla yapılacak. Büyük Kurultay pandemi şartlarına uygun şekilde toplanacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —