GÖNÜLLERİ ISITTILAR

GÜNCEL 16.03.2021 06:11:31 0
GÖNÜLLERİ ISITTILAR

İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, Mega Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübü’nün verdiği destekle Gazipaşa’nın kırsal mahallelerinde eğitim gören öğrencilere eşofman hediye etti. İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Antalya’da yaşadığı dönemde, Mega Spor Kulübü’nde yöneticilik yapan Can, Mega Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübü’nün verdiği destekle anlamlı bir proje gerçekleştirdi. Her iki kulübün verdiği destekle Gazipaşalı öğrencilere verilmek üzere eşofman takımları temin edildi. İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, Mega Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübü tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar neticesinde temin edilen eşofman takımları Beyrebucak İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Okulun kaplı halı sahasında yapılan etkinliğe, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, İYİ Parti ilçe yöneticileri Hasan Ediz Özgenç ve Kadriye Can, İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can ile gençlik kolları yöneticileri katıldı. Okulda yapılan etkinlikte, öğrencilere eşofman takımları verildi.

 

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can, “İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, Gazipaşa'nın tüm eksiklerini tamamlama konusunda 40 gün önce kollarını sıvamıştı. Mega Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübü’yle yaptığımız görüşmeler neticesinde Gazipaşa’daki köy okullarına eşofman takımı ve sweatshirt yardımı yapmaya karar verdik. Mega Spor Kulübü ve Elit Akdeniz Spor Kulübü’nün destekleriyle temin ettiğimiz sweatshirt ve eşofman takımlarını, Beyrebucak İlköğretim Okulu’nda eğitim gören kardeşlerimize hediye ettik. Etkinlikte, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Kalaycı, ilçe yöneticimiz Hasan Ediz Özgenç ve Kadriye Can bizleri yalnız bırakmadı. İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları olarak kendilerine teşekkürü borç biliriz” dedi.

 

Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğine dikkat çeken Can, “Yapmış olduğumuz çalışmalar, Gazipaşa’nın daha evvel çok alışık olmadığı bir anlayış ile devam ediyor. Bu hususta, çalışmalarımıza modernist bir şekilde bakan ilçe yönetimimiz, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemediler. Çalışmalarımıza destek veren parti büyüklerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.