MUHTARDAN VİRÜS UYARISI

GÜNCEL 15.03.2021 12:47:13 0
MUHTARDAN VİRÜS UYARISI

Gazipaşa’da koronavirüsü vaka sayılarında son bir haftada artış olduğun dikkat çeken Gazi Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, tedbirlere uyulması gerektiğini söyledi.

 

Koronavirüs vaka sayıları bakımından kırmızı renkle gösterilen çok yüksek riskli bölgelerden birisi olan Gazipaşa’da, artan vaka sayıları vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Gazi Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, kontrollü normalleşme sürecinin yanlış anlaşıldığını belirterek, aylardır harcanan emeklerin boşa çıkmaması için mecbur kalmadıkça evlerden çıkılmamasını istedi.

 

Son bir haftada ilçedeki vaka sayısının hızlı bir şekilde yükseldiğini söyleyen Muhtar Kaya, “Sevgili Gazi Mahallesi sakinleri ve Gazipaşalılar;  bu konuda sorumluluk sahibi birisi olarak gördüğüm lüzum üzere bu yazıyı yazmak zorunluluğu hissettim. Başlatılan kontrollü gevşeme sürecini yanlış anladığımızı düşünüyorum.  Biliyorum herkes bu durumun bu kadar zaman uzamasından sıkıldı. Hatta bıktı. Son bir haftada gördüm ki hepimiz hijyen kurallarına uymada aşırı gevşeklik gösterdik.

 

“KALABLIKLARDN UZAK DURALIM”

 

 

Mahallemizde ve ilçemizde vaka sayılarında müthiş hızlı bir yükseliş oldu. Aylardır gece gündüz sizin bizim ve sevdiklerimizin sağlıkları için koşturan sağlıkçı, polis, muhtar ve evlerinde kapalı kalan sizlerin emekleri boşa gitmiştir. Bu illetten her gün bir sevdiğimizi kaybetmeye devam ediyoruz ve bu bizleri derinden üzüyor. Sizlerden ricam aşırı rahatlık göstermeyip, mecbur kalmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Çıkıyorsak da kalabalıklardan uzak duralım. Özellikle maskelerimizi takalım, çünkü bizi bu illetten en iyi koruyan maskedir.  Maske bulamayan varsa bana ulaşsın, tedarik edelim” şeklinde konuştu.