Tarih: 11.03.2021 12:42

PLAJLARDA VETERİNER KONTROLÜNDE TEMİZLİK

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Belediyesi, yaz sezonu öncesi plajlarda temizlik çalışması yaptı. Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, plajlarda hiçbir canlıya zarar verilmemesi için belediye veteriner hekimi kontrolünde temizlik çalışması başlattı.

 

Gazipaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selinus Plajı Sahili’nde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların denize rahat girmelerini sağlayabilmek amacıyla çöp ve atıklar makinelerle titizlikle temizlenirken soyunma ve duş kabinlerinde bakım çalışması başladı.

 

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, temizlik çalışmalarını yerinde takip etti. Sahillerde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Kış aylarında sahillerimizde oluşan kirliliğin giderilmesi için belediye olarak elimizden gelen hassasiyeti ve sorumluluğu gösteriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, daha temiz bir Gazipaşa için gece gündüz demeden çalışıyor. Sahil temizlik çalışmalarımızı Selinus, Koru ve Kahyalar plajlarında veteriner hekimimiz kontrolünde hiçbir canlıya zarar vermeden titizlikle sürdürüyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —