C PLAKA SEFERBERLİĞİ

GÜNCEL 9.03.2021 12:21:38 0
C PLAKA SEFERBERLİĞİ

ANTALYA’DA, D2 yetki belgeli araçlar ile yapılacak her türlü personel taşımacılığına karşı C plakalı üyelere destek veren esnaf tescilcileri, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (AESOB) yapılan toplanda bir araya geldi.

 

Gazipaşa ve Antalya genelinde 2017 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar ile C Plakası olmayan araçların otel, işyeri ve okullara servis yapması yasaklanmıştı. 4 yıldır resmi olarak uygulamaya konulmayan karar geçtiğimiz günlerde uygulamaya alınarak esnaf odalarına tebliğ edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından, esnaf temsilcileri dün öğleden önce AESOB binasında Başkan Adlıhan Dere ile bir araya geldi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş katıldı. Toplantıda, C plakalı üyelerin haklarının korumak için D2 yetki belgeli araçlar ile yapılacak her türlü personel taşımacılığına karşı çıkılması kararlaştırıldı.

 

C PLAKALI ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Sürecin başından bu yana toplu taşıma esnafının sorunlarına çözüm arayan ve verdiği mücadelelerle esnafın hakkını her alanda savunan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı ve Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, “Her zaman esnafın yanındayız. Esnaflarımızın yararına olacak her türlü kararı sonuna kadar savunacağız. C plakalı üyelerimize verilen ve uygulamaya konmayan bazı haklar vardı. D2 yetki belgeli araçlar ile yapılacak her türlü personel taşımacılığına karşı C plakalı üyelerimizin yanındayız. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde yapılan toplantının detaylarını oda başkanı arkadaşlarımızdan aldım. Esnafımıza destek olan, esnaflarımızın hakkını savunan; AESOB Başkanımız Adlıhan Dere’ye, Antalya Servisçiler Odası Başkanımız Süleyman Şahin’e, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanımız Sedat Karagöz’e, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Niyazi Özçelik’e, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanımız Mustafa Tıraş’a teşekkür ediyoruz. Bizde Gazipaşa’da mücadelemize devam edeceğiz” dedi.