DOĞAN’DAN SERT ELEŞTİRİ

GÜNDEM 8.03.2021 11:38:03 0
DOĞAN’DAN SERT ELEŞTİRİ

GÜÇLÜ bir muhalefet istediklerini söyleyen İlçe Başkanı Doğan, “Muhalefetten Ak Parti adına çok memnunuz. Ama millet adına memnun değiliz” dedi.

 

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'İktidarımızın ilk haftasında yapacaklarımız' başlığıyla yayımladığı 8 maddelik listeyi Gazipaşa kamuoyu ile paylaşmıştı. AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP’nin 'İktidarımızın ilk haftasında yapacaklarımız' başlığıyla yayımladığı 8 maddelik listeyi eleştirdi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, “Sayın Ömer Başkan, ‘Stopajı kaldıracağız, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarını sileceğiz’ diyor. İlk hafta yapacakları uygulama bunlarmış. AK Parti iktidarından önce KYK’dan üniversite öğrencilerine verilen sadece bir harçlıktı, şu anda verdiğimizle çocuklar neredeyse bir ay kendini idame ettirecek durumda. AK Parti döneminde o duruma geldi. Kira yardımı, tarım desteklerleri ve kredilerdeki süspansiyonlar. Bunları tek tek açıklamaya kalksam gazetenin 1 sayfası almaz. Bütün bunları biz çıkıp bir şey yaptık diye anlatmıyoruz. Sadece yapıyoruz ve millet görüyor” dedi.

 

“GÜÇLÜ BİR MUHALEFET İSTİYORUZ”

 

Güçlü bir muhalefet istediklerini söyleyen İlçe Başkanı Doğan, “Bunlar bizim yaptıklarımızın birkaç tanesini çocuğa şeker verir gibi ‘Şunları da yapacağız’ diyip avutacaklar, oyunu alacaklar, öyle mi? Milletin gözü açık, millet uyanık.  Emaneti kime teslim edeceğini çok iyi biliyor ve 20 senedir hiç şaşırmadı. Onun için gerçekten bizde güçlü bir muhalefet istiyoruz. Proje üreten, ülkenin birlik-bütünlüğü ile ilgili ülkenin refahı ile ilgili ülkenin zor günlerinde yanında durmayla ilgili sağduyu gösterecek bir muhalefet istiyoruz. Gerektiğinde iktidar alternatifi olabilecek muhalefet istiyoruz. Ama ne yazık ki göremiyoruz.

 

“ALTERNATİF MUHALEFET YOK”

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Biz bunlardan memnunuz’. Muhalefetten Ak Parti adına çok memnunuz. Ama millet adına memnun değiliz. Çünkü millete güçlü bir muhalefet, alternatif olacak bir muhalefet gerekir. Öyle bir muhalefette yok, göremiyoruz. Allah’ın izniyle önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde tekrar cumhurbaşkanı olarak çıkacak Tayyip Erdoğan’ı inşallah seçeceğiz. Ondan sonra da sıra diğer kaleleri fethetmeye gelecek” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27