Tarih: 04.03.2021 12:53

“PLANSIZ YATIRIM OLMAZ”

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Yönetimi, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Numan Terzi ve ilçe yönetiminin katıldığı ziyarette, MHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeleri Avni Atay ve Murat Özgen de yer aldı. MHP heyeti, gazete ortakları Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette, Gazipaşa gündemi konuşuldu. Ziyarette, Gazipaşa’ya yapılacak oteller hakkında düşüncelerini paylaşan Başkan Terzi, plansız yapılacak yatırımların Gazipaşa’ya zarar vereceğine dikkat çekti.

 

“ALTYAPI YOK, OTEL YAPILACAK”

 

Gazipaşa’ya yapılacak faydalı yatırımların her zaman arkasında olduklarını dile getiren MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, “Gazipaşa’nın ciddi anlamda altyapı sorunu var. Bu sorun varken otel yatırımların yapılması Gazipaşa’ya ve doğasına zarar verir. Yapılacak otellerin atık suyu nereye gidecek? Gazipaşa’da var olan arıtma tesisinin kapasitesi yeterli olacak mı? Bu soruların cevap bulması gerekiyor. Ayrıca, Gazipaşa’da gezilecek, görülecek tarihi ve doğal güzelliği bulunan birçok yer var. Güney’de bulunan Delikdeniz (Kral Koyu), Yalan Dünya Mağarası, Adanda Kalesi, Doğanca Mahallesi’nde bulunan kaya mezarları turizme kazandırmak için belediyenin ciddi anlamda çalışma yapması gerekiyor. Gazipaşa’da bulunan bu güzellikleri gün yüzüne çıkarmamız gerekiyor. İlçeye turizm gelecekse, gelen turistlerin bu yerleri bilmesi, gezmesi, görmesi gerekir. Aksi halde ilçeye gelen turistler otellerden çıkmaz. Amaçları otelleri yapıp, Gazipaşalı 200-300 kişiyi çalıştırmaksa ona bir şey diyemeyiz. Plansız, programsız turizm yatırımı olmaz” dedi.

 

Ziyarette, gazetemize yayın hayatında başarı dileyen Terzi ve beraberindekiler, misafirperverliği için Manşet Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti. Öztürk ve Topaloğlu ise, gazeteye nezaket ziyaretinde bulunan MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, ilçe yönetimi ve MHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyeleri Avni Atay ile Murat Özgen’e teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —