Tarih: 03.03.2021 13:06

ÖĞRENCİLERE YIKANABİLİR MASKE DAĞITILDI

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Gazipaşa Belediyesi işbirliğiyle üretilen yıkanabilir maskeleri, Doğanca Ortaokulunda eğitim gören öğrencilere dağıttı.

 

Gazipaşa belediyesi, Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliğiyle yıkanabilir maske üretti. Üretilen maskeleri Gazipaşa’nın en ücra köşelerine kadar ulaştıran Gazipaşa Belediyesi, Doğanca Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri de unutmadı. Dün sabah saatlerinde Doğanca Mahallesi’ni ziyaret eden Yılmaz, kooperatif ve belediye işbirliğiyle üretilen yıkanabilir maskeleri Doğancalı öğrencilere dağıttı. 

 

“BU SORUMLULUK HEPİMİZİN”

 

Okul öğrencilerine tedbirlere uyalım uyarısında bulunan Başkan Yılmaz, “Gazipaşa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile öğrencilerimize dağıtmak için yıkanabilir maske ürettik. Bugün Doğanca Ortaokulu’ndaki çocuklarımıza maske dağıttık. Gazipaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımız ve çocuklarımız için elimizden geleni yapacağız. Tüm öğretmen, öğrencilerimize başarılar dilerim. Sağlık ve güven içinde çocuklarımızın okullarına devam edebilmesi için; lütfen tedbiri elden bırakmayalım! Bu sorumluluk hepimizin!” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —