RESTORANLAR MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI

GÜNCEL 3.03.2021 13:00:00 0
RESTORANLAR MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI

GAZİPAŞA’DA kafe ve restoranlar yüzde 50 kapasiteyle faaliyetlerine başladı. Gazipaşa’daki kafe ve restoranlarda belirli aralıklarla yerleştirilen maslarda müşteriler tekrar ağırlanmaya başladı.

 

Kademeli normalleşme süreci kapsamında yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’nın Gazipaşa dahil 19 ilçesinde, kafe ve restoranlar yüzde 50 kapasiteyle faaliyetlerine başladı. Yaklaşık 3.5 aydır gel al ve paket servis şeklinde hizmet veren kafe ve restoranlar kademeli normalleşme süreci açıklanmasının ardından dün yarı kapasiteyle faaliyetlerine başladı.

 

Hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini bekleyen Bizim Restoran işletmecisi Mustafa Aksoy, “Restoran sahipleri olarak bizler çok zorluklar atlattık. Şahsım olarak 12 tane personelim var. Hepsi sigortalı, sigortasız işçi çalıştırmam. Çok zor durumlar geçirdik. Buna rağmen çok şükür müşterilerimizin, dostlarımızın teveccühü ile ayakta kaldık. Bir tane personelimizin çıkışını vermedik. Hepsini ayakta tuttuk. Sigortasını yatırdık, maaşını ödedik. Yasakların bir nevi de olsa kalkması bizi tabi ki rahatlattı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.