Tarih: 01.03.2021 11:47

ALKIŞLANACAK ETKİNLİK

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa Gençlik Kolları, takdir toplayan bir etkinliğe imza attı. Gençlik Kolları Başkanı Turan Can öncülüğünde Gazipaşa halkına ücretsiz kitap dağıtıldı. Her hafta cuma günleri Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulan pazaryerine stant açan İYİ Gençler, esnaflara ve vatandaşlara ücretsiz kitap dağıttı. Gençleri, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve parti yönetimiyle, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, İYİ Parti belediye meclis üyeleri Mehmet Yüksel ve Hasan Atay, düzenlenen etkinlikte gençleri yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, kitap standını ziyaret ederek, İYİ Partili gençlere destek verdi.

 

VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

 

Cuma günü sabah saatlerinde başlayan kitap dağıtma etkinliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Gençler tarafından standa dizilen bin 600 kitap kısa sürede dağıtıldı. Dünya ve Türk edebiyatının seçkin yazarlarının eserlerinin de bulunduğu binlerce kitap, adeta vatandaşlar tarafından kapışıldı. Sosyal sorumluk projelerine bir yenisini daha ekleyen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları ise etkinliği gururla sonlandırdı.

 

YILMAZ: GENÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

 

İYİ Partili gençlerin yaptığı etkinlikten gurur duyduğunu dile getiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Gençlerimizin yapmış ve yapacak olduğu her faaliyette yanlarında olduk, olacağız. Kısa bir süre önce kurulan iyi gençlik Hızla Büyümeye devam ediyor. Gazipaşa İYİ Parti ilçe yönetimi her zaman yanlarında olacaktır. Bu yararlı çalışmalarından dolayı İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

 

CAN: SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMADIĞIMIZ GENÇ KALMAYACAK

 

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sosyal sorumluk projelerinin devam edeceği dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Turan Can, “Cuma günü yapmış olduğumuz etkinlikte çocuk kitapları, felsefe kitapları, yakın tarih, İslam tarihi, felsefe, psikoloji, gibi birçok alanda toplamda 1600 adet kitap dağıtımı gerçekleştirdik. İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları olarak 25 günlük süreçte 12 sosyal faaliyete imza attık. İlerleyen süreçte planlamış olduğumuz birçok faaliyetle gündemde kalmaya niyetliyiz. Gazipaşa’da sorunlarına değinmediğimiz, çözüm olmadığımız hiçbir öğrenci, genç girişimci, genç çiftçi kalmayacak. İYİ Parti Gençlik Kolları olarak ilçemiz için her zaman çalışmaya yeminliyiz. Ben ve ekibim gerek ilçe yönetimi, gerek il yönetiminin desteği ile gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ÖZDEMİR: EKSİK OLAN NE VARSA TAMAMLAYACAĞIZ

 

İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Genç Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Ali Özdemir ise, “Gazipaşa da eksik olan ne varsa onları tamamlamak için sahadayız. Gerek ilçemizin gençleri gerek esnaflarımız ve köylerimizde, kitaplara ulaşma konusunda zorluk çeken herkes için bu kitap dağıtma etkinliğini gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —