Tarih: 01.03.2021 11:43

KURSLARA SALGIN DENETİMİ

Facebook Twitter Linked-in

MAHALLELERDE açılan kursları denetleyen Müdür Kır, “Kurslarımızın salgın hastalıkla mücadele kuralları çerçevesinde yapılması bizim önceliğimiz. Bu yüzden kurslarımızı denetlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Gürbüz Kır, mahallelerde açılan kursları ziyaret etti. Kursiyerler ve kurs öğretmenleri ile bir araya gelen Müdür Kır, koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat edilmesinin öneminden bahsetti. Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi, salgın döneminde gerekli tedbirleri alarak kurslarına devam ediyor. Gazipaşa’da yeni tip koronavirüs salgını döneminde vatandaşlar, Halk Eğitim Merkezince açılan kurslarda hem stres atıyor hem de yeni şeyler öğreniyorlar. Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi tarafından mahallelerde açılan kurslara katılan kursiyerler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de kurslarda öğrendikleri dikiş nakış, el örgüleri ile ev ekonomisine katkı sağlıyor.

 

DENETİMLER SÜRECEK

 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, mahallelerde açılan kursları ziyaret etti. Kursiyerler ve kurs öğretmenleri ile bir araya gelen Müdür Kır, sohbet edip yapılan el emeği ürünleri inceledi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kır, “Bugün ziyaret günüydü. Mahallelerimizde açılan çeşitli kurslarımızın özellikle salgın hastalıkla mücadele kuralları çerçevesinde yapılması bizim önceliğimiz. Bu yüzden kurslarımızı denetim ve ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —