Tarih: 25.02.2021 13:20

İYİ Gençlik farkındalık yarattı

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor. İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turan Can tarafından, ilçede yürütülecek sosyal sorumluluk projelerine öncülük edecek bir komisyon kuruldu. İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları bünyesinde kurulan, 'Engelsiz Komisyon', Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Nevin Aydemir ile görüşme yapan İYİ Partili gençler, Gazipaşa’da yapılacak sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen komisyon üyeleri, özel öğrencilerle birlikte oyun oynayıp, birlikte zaman geçirdi. Komisyon üyeleri tarafından özel öğrencilere, boyama ve temel kavrama kitapları hediye edildi. Özel öğretim öğrencisi Mehmet Can, kendilerini ziyarete gelen komisyon üyelerine çiğ köfte yapma sözü verdi. Ayrıca, Kurum müdürü Nevin Aydemir, özel öğrenciler tarafından hazırlanan denizkızı tablosunu 'Engelsiz Komisyon' üyelerine hediye ederek, ziyaretlerinden dolayı İYİ Partili gençlere teşekkür etti.

 

Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri hakkında 'Engelsiz Komisyon' üyelerine bilgi veren kurum müdürü Nevin Aydemir, “Buradaki çocukların temel motivasyonu çok yüksek. Çocuklarımızın toplumla kaynaşması ve iç içe olmasını istiyoruz. Bu çocukları dışarıda hemşehrilerimiz ne kadar çok görürlerse o kadar rahat olacaklar ve bu sayede kitlesel anlamda sosyal sorumluluk başlayacak” dedi.

 

 İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanı Hakan Emir, “Gerek spor, gerek müzik ve resim boyama gibi tüm faaliyetlerde bu gençlerin maddi ve manevi yanında olacağız. İlgili kurum ve kuruluşların bu alandaki çalışmalarını yakından takip edeceğiz” dedi.

 

Gazipaşa da çeşitli sosyal alanlarda çalışma yürüteceklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Turan Can ise, “Gazipaşa’da bu farkındalığı İyi Gençlikle aktif olarak başlattık. Komisyonumuz hız kesmeden bu konu üzerindeki çalışmalarına devam edecek.  Yapılacak olan faaliyetler ilgili birimlerle koordineli bir şekilde çalışacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —