Tarih: 23.02.2021 13:06

Gençler sordu Erdoğan yanıtladı

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliği tarafından Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik ‘3 Soru Sizden 3 Soru Bizden’ programı gerçekleştirildi.

 

İlçe Müftülüğü Gençlik Temsilciliği tarafından Kovid-19 salgını ile evlerine kapanan gençlere yönelik Zoom programı üzerinden çevrimiçi ‘3 Soru Sizden 3 Soru Bizden’ programı yapıldı.  Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İlk defa gerçekleştirilen programa konuk olarak Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan da katıldı.

 

Müftü Erdoğan sözlerine, katılımcılara Gazipaşa İlçe Müftülüğünün gençlere yönelik yaptığı faaliyetleri anlatarak başladı. Müftü Yunus Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından titizlikle yürütülen ‘Gençliğe Değer’ projesi hakkında bilgi verdi. Program, katılımcılara İlçe Müftüsü Erdoğan tarafından 3 soru sorulması ve katılımcıların da kendisine 3 soru sormaları ile son buldu. Çevrimiçi programa 78 kişi katıldı.

 

İlçe Müftüsü Erdoğan, Gazipaşa Müftülüğünün çevrimiçi programlara devam edeceğini, Kovid-19 salgını sürecinde vatandaşlara sosyal medya yoluyla vaaz, irşat ve eğitim hizmetlerinin sunulacağını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —