Tarih: 01.02.2021 13:40

“BU MİLLET İYİ PARTİ’Yİ İKTİDARA GETİRECEK”

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA esnafları ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye eden Başaran, “Bu ülkedeki insanların bir tek umudu var. O da İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener. Bu millet İyi Parti’yi iktidara getirecek, buna inanıyoruz” dedi.

 

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’a il yöneticileri ve Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan da eşlik etti. Sabah saatlerinde Gazipaşa’ya gelen İl Başkanı Başaran’ı, İyi Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, meclis üyeleri ile partililer karşıladı. Gazipaşa’da esnafları ziyaret eden İl Başkanı Başaran, Türk bayrağı hediye etti. İl Başkanı Başaran ve beraberindekiler daha sonra Millet İttifakı’nın ortağı olan CHP’li Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

 

İKTİDARA ADIM ADIM YÜRÜYORUZ

 

İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden Başran, Gazipaşa’dan Kaş’a tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini söyledi. İl Başkanı Başaran, “Bizim hedefimiz belli. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, il başkanlarımız ilçelerimizi adım adım dolaşıyor. Genel Başkanımız Akşener, bir yıl önce de bunu Antalya'dan başlatmıştı. İlk ziyaretini ise Gazipaşa’da yapmıştı. Genel Başkanımız Akşener, boş durmuyor, tüm Türkiye’ye dolaşıyor. Bizde Antalya İl Teşkilatı olarak, 19 ilçemizi ziyaret edeceğiz. 19 ilçemizi tek tek, adım adım dolaşıyoruz. Gazipaşa’dan Kaş’a gezeceğiz. Bu tur bittikten sonra yeniden gezmeye başlayacağız. İyi Parti olarak iktidara adım adım yürüyoruz. Türkiye'de ekonomi bitti, hepimiz biliyoruz. Eğitim bitti, hak, hukuk adalet bitti. Sistem bitti. Bu ülkedeki insanların bir tek umudu var. O da İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener. İnşallah bu sefer olacak, bu millet İyi Parti’yi iktidara getirecek, buna inanıyoruz” dedi.

 

TÖREN ELEŞTİRİSİ

 

İyi Partili Başaran, İl Başkanı olduktan sonra Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım törenlerinde yaşadıklarını da anlattı. İl Başkanı Başaran, “Burada arkadaşlarıma da anlatmış olayım. Ben İl Başkanı olmadan önce protokolde Cumhuriyet Bayramı veya 10 Kasım ile ilgili törenlere katılmamıştım. İl Başkanı olduktan sonra Antalya’da Cumhuriyet Meydanı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldım. Burada nasıl oluyor bilmiyorum ama Antalya’da nasıl oluyor anlatayım. Cumhuriyet Meydanı’na gidiyoruz, CHP ve İyi Parti Milletvekilleri ile il başkanlarından oluşan bir protokol var. Sayın Vali geliyor törene 5 dakika önce. Valilik çelenk koyma sırası, büyükşehir çelenk koyma sırası anonsu yapılıyor. Çelenkler konuluyor, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Sayın Vali, protokole dönüp selam veriyor, ardından çıkıp gidiyor. Aynı şey 10 Kasım’da da yaşanıyor. Sayın Vali, 9’a 1 kala tören yerine geliyor. Çelenkler koyuluyor, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören saat 9’u 6 geçe bitiyor. Sayın Vali, yine protokole dönüp, selam verip, tören alanını terk ediyor. Bu milletin en önemli ve milli günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Ümmetçilikten çıkıp, insanların insan sayıldığı, seçme seçilme hakkı gibi birçok hakkın verildiği Cumhuriyet’in sayesinde. Cumhuriyet Bayramı’nı Vali Bey kürsüye çıkıp 2 kelime etmiyor. Biz çocukluğumuzda şiir okuyacağız diye sabahın köründe kalkar, heyecandan titrerdik. 10 Kasım’da yine aynısı oluyor, yine iki kelime etmeden tören alanını terk ediyor. Halbuki biz orada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma töreni yapıyoruz. Cumhuriyeti kuran, Sayın Valiyi o koltuğa oturtan, sistemi kuran, bu ülkeyi kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Ama onun hakkında bile 4 kelime etmeden gidiyor” diye konuştu.

 

DEMOKRATİK SİSTEME YENİDEN KAVUŞACAĞIZ

 

Önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başaran, “Bize göre önümüzdeki seçimler bu ülkenin kurtuluşu, çıkış yolu. Birçoğumuz İstanbul’a gitmişizdir. İstanbul Boğaz Köprüsü’nde yazar, ‘Köprüden önce son çıkış’ der. Bu seçimler, bu ülkenin son çıkış noktası. İmanlı, itikatlı, inançlı ve makul insanlar bir araya gelip, yeniden omuz omuza verip bu ülkeyi AK Parti iktidarından kurtarmazsak sonumuz Suriye’dir, Esat’tır. İnşallah bu millet bunu ilk seçimde sağlayacak. Atatürk’ün kurmuş olduğu laik, demokratik, sosyal hukuk devleti çizgisinde Cumhuriyeti tekrar eski rayına taşıyacak olan İyi Parti ve onun iktidarıdır. Biz de o inançla ilçelerimizi, mahalle ve köylerimizi adım adım dolaşıyoruz. Bu süreçte uğramadık yer, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmamak için il ve ilçe teşkilatlarımızla, tüm ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz ve başaracağımıza da inanıyoruz. İnşallah ilk seçimde bu ucube yönetim sisteminden kurtulup, güçlendirilmiş parlamenter demokratik sisteme yeniden kavuşacağız. Laik, sosyal hukuk devletinde çizgiyi yeniden yakalayacağız” dedi.

 

ESNAF ÇOK ZOR DURUMDA

 

İyi Parti İl Başkanı Başaran, ilçe teşkilatındaki ziyaretinin ardından esnaf ve Cuma pazarını da ziyaret etti. İl Başkanı Başaran ziyaret ettiği esnaflara Türk bayrağı ederken, yaşadıkları sorunlarla ilgili de bilgiler aldı. Ziyaret sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Başaran, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnafların ve vatandaşların yaşadığı sorunlar noktasında çok hassas olduğunu vurguladı.

 

Başaran,  “Biz de Genel Başkanımız gibi gibi ilçe ilçe esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımız çok zor durumda. Çiftçilerimiz sıkıntı içerisinde. Dükkanların çoğu ya kapalı, ya da iş yapamıyor. Vatandaşlarımızın alım gücü tükenmiş durumda. İş yerlerini açamadıkları için evlerine ekmek götüremeyen, sigortalarını ödemeyen esnaflarımız var. Asgari ücret 3 bin lira olsun dedik, yapmadılar. Esnafın kredileri ertelenmeli dedik, dinlemediler. Sigorta, vergi gibi borçlar uzun vadeli ertelensin dedik, yapılandırmayı tercih ettiler. Asgari ücrete sözde zam yaparken, ülke insanının temel ihtiyaçlarına da yeni yıl ile birlikte zam yüklediler. 5 müteahhide yaptıklarının binde birini vatandaşı için yapsalar ona bile razıyız” diye konuştu.

 

BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

 

Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, il teşkilatı ve meclis üyeleri ile birlikte Millet İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yıılmaz’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başaran, başarılar diledi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başaran ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

ROZET TAKILDI

 

İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, ilçeyi ziyareti sırasında partiye üye olan Barış Özcan için rozet takma töreni gerçekleştirildi. Gazipaşa esnaflarından Barış Özcan, İyi Parti’ye üye oldu. İyi Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda rozet takma töreni düzenlendi.  Yeni üye Özcan’a  rozeti İl Başkanı Mehmet Başaran taktı ve ‘partimize hayırlı olsun’ dedi.  İyi Parti İlçe Başkanı Ozman Nuri Yılmaz ise , “Partimize üye olarak bizleri onurlandıran ilçemiz esnaflarından Barış Özcan beye teşekkür eder hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —