MİTİNG VE GÖSTERİ ALANLARI BELİRLENDİ

GÜNCEL 1.02.2021 13:38:05 0
MİTİNG VE GÖSTERİ ALANLARI BELİRLENDİ

GAZİPAŞA Kaymakamlığı, 2021 yılı içerisinde yapılacak açık hava toplantısı ve gösteri yürüyüşleri ile afiş, pankart ve ilan asılacak yerler belirlendi.

 

Gazipaşa’da, 2021 yılı içerisinde yapılacak açık hava toplantısı ve gösteri yürüyüşleri ile afiş, pankart ve ilan asılacak yerler belli oldu. Kaymakamlıktan yapılan duyuruya göre, Cumhuriyet Meydanı, Gazipaşa Adliyesi’nin yanında bulunan boş alan, Atatürk Parkı arkasında yer alan boş alan ile Selinus Sahili’ndeki Halk Büfe’nin hemen yanı açık hava toplantısı ve miting alanı olarak belirlendi. İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi (Gazipaşa Belediyesi ile Toptancı Hali arası), İstiklal Mahallesi Şehit Süleyman Gür Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı ile Yeni Mahalle’de yer alan Atatürk Parkı ile İlçe Müftülüğü arasında kalan yollar, yürüyüş güzergahı olarak belirlendi.

 

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

 

Selinus Sahil yolu, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi, Hastane Caddesi, Gazi Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Fahri Leylek Caddesi, Aydın Mahallesi Gökçein Caddesi, İstiklal Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi, Beleye arkasında bulunan Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi ve Yeni Mahalle Rıza Büyükaça Caddesi, afiş ve pankart asma yerleri olarak belirlendi. İstiklal Mahallesi Şehit Süleyman Gür Bulvarı üzerinde bulunan Şehit Süleyman Gür Anıtı’nın yer aldığı kavşak, Gazipaşa Toptancı Hali kavşağı, Minibüs Kooperatifi’nin karşısındaki boş alan toplanma yeri olarak belirlendi. Arıca Selinus Sahili’ndeki Halk Büfe’nin yanındaki yeşil alan, alternatif toplanma alanı olarak belirlendi.