İYİ Parti’den gençlik atağı

SİYASET 29.01.2021 13:06:35 0
İYİ Parti’den gençlik atağı

GAZİPAŞA’DA, kurulduğu günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarına önem veren İYİ Parti, siyasi partilerin temelini oluşturan gençlik yapılanması için önemli bir atak yaptı. İYİ Parti ilçe gençlik kolları başkanlığı için Gazipaşa’da parti yönetimi tarafından Antalya İl Başkanlığı’na önerilen Turan Can, İl gençlik kollarının oluruyla İYİ Parti Gazipaşa ilçe gençlik kolları başkanlığına atandı. Çiçeği burnunda gençlik kolları başkanı, dün saat 17.00’de yapılan İYİ Parti Gazipaşa ilçe yönetim kurulu toplantısında, parti yöneticilerine tanıtıldı.

 

YILMAZ: BEKLENTİLERİMİZ BÜYÜK

 

Yapılan atama hakkında bilgi veren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, gençlik kollarının oluşturulmasında geç kaldıklarını dile getirerek, partiler için gençlik kollarının önemine vurgu yaptı. Eğitim seviyesi yüksek, siyasete gönül veren Turan Can’a İYİ Parti gençliğini emanet ettiklerini ifade eden Yılmaz, “İsabetli bir tercih yaptık. Turan Bey’in eğitim seviyesi yüksek, Gazipaşa’nın önemli evlatlarından birisi. Kendisinin Gazipaşa siyasetine İYİ Parti adına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Özellikle genç kesimlerin partimize kazandırılması ve genç nesillere partimizin tanıtılması konusunda başkanımızdan beklentilerimiz büyük. Aldığı görevin başarıyla üstesinden geleceğine inanıyoruz. Kendisine şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizde, parti yönetimi olarak kendisine destek olacağız. Gazipaşa ve partimiz için iyi hizmetlere imza atacağını düşünüyorum. Bu konuda endişem yok. Partimizi Gazipaşa’da birinci parti yapma hedefinde olan bizlere, katkı sağlayacağını biliyoruz” dedi.

 

CAN: PARTİM İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM

 

Eğitimi dolayısıyla uzun yıllar Gazipaşa dışında olduğunu ve ilçeye dönüş yaptığını söyleyen İYİ Parti Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turan Can, “Gazipaşa’da İYİ Parti’ye, elimizden geldiğince hatta daha fazla katkı vermek için ekibimizle çalışacağız. Gazipaşa’da ulaşmadığımız genç kalmayacak” dedi. Hedefleri hakkında da konuşan Can, sosyal sorumluluk çalışmalarına yoğunluk vererek, gençlerin İYİ Parti’ye katılımlarını sağlayacaklarını dile getirdi. Patinin daha iyi seviyelere gelmesi için mücadele edeceğini dile getiren Can, kendisine verilen görevi en iyi şekilde icra edeceğini vurguladı. Verilen kararın kendisi ve partisi için hayırlı olmasını dileyen Can, “Partim için gece gündüz çalışacağım” dedi.