Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında

GÜNCEL 29.01.2021 13:03:11 0
Büyükşehir ihtiyaç sahiplerinin yanında

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa sınırları içerisinde nerede sosyal ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan ve desteklenmesi gereken yardıma muhtaç çocuk, genç, kadın, yaşlı ve engelli varsa yaralarını sarmak için yardım elini uzatıyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gazipaşa’da da engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali, yürüttüğü çalışmalarla dertlere derman oluyor. Engeli bireylere ve yakınlarına danışmanlık hizmeti sunulurken, engel durumu bulunup toplu taşıma kullanmayacak durumda olan ve tekerlekli sandalye gereksinimi olan engelli vatandaşlara resmi kurum ve kuruluşlardaki işlemleri için engelsiz ulaşım hizmeti sunuyor. 

 

HALK SÜT DESTEĞİ

 

Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da 2020 yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sosyal kart ve gıda paketi yardımları ile 2-5 yaş arasında çocuğu olan ihtiyaç sahiplerine yönelik aylık çocuk başı 8 litre halk süt desteğine devam etti. Çölyak hastalarının da unutulmazken onlara glütensiz gıda yardımları ile destek olundu.

 

OTOMATİK HASTA YATAĞI

 

Büyükşehir Belediyesi’nin en çok talep gören yardımlarından bir tanesi de otomatik hasta yatakları. Bugüne kadar birçok yatağa bağımlı hastanın daha konforlu bir yaşam sürmesine fırsat sunan otomatik hasta yatağı yardımları Başkan Muhittin Böcek yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılında da devam etti. Gazipaşa’da birçok vatandaşın otomatik hasta yatağı talebi olumlu karşılanıp ihtiyaç sahibi olan yatağa bağımlı hastalara teslim edildi. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27