GAZİPAŞA’DA İLGİNÇ OLAY

ASAYİŞ 22.01.2021 01:19:37 0
GAZİPAŞA’DA İLGİNÇ OLAY

Gazipaşa’da, intihar etmek amacıyla denize atladığı iddia edilen Kuveytli alkollü vatandaş,  Gazipaşalı balıkçı tarafından Selinus Sahili açıklarında balıkçı teknesine alınarak, limana getirildi.

Gazipaşa’da dün ilginç bir olay yaşandı. Kuveytli olduğu öğrenilen İbrahamoita Al Mutowa isimli genç, sarhoş halde, sırtında sırt çantası ve elbiseleriyle deniz ortasında bir balıkçı tarafından bulundu. Olay dün saat 17.00 sıralarında Selinus Sahili açıklarında meydana geldi. İntihar etmek amacıyla denize atladığı iddia edilen Kuveytli vatandaş, Gazipaşa’da balıkçılık yapan Nail Acar tarafından fark edildi. Balıkçı teknesiyle İbrahamoita Al Mutowa isimli gencin yanına yaklaşan Acar, Mutowa’yı balıkçı teknesine almak istedi. Acar, o anları ise soysal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Sırtında sırt çantası ve elbiseli bir şekilde deniz ortasında alkol alan Kuveytlinin yanına yaklaşan Acar, İbrahamoita Al Mutowa’nın elinden tutup tekneye çıkarmak istedi. O anda ağlamaya başlayan Kuveytli genç, Nail Acar tarafından tekneye alındı. Acar, teknesine aldığı Kuveytli ile birlikte limana geldi. Olaydan haberdar olan polisler, limana getirilen Kuveytli İbrahamoita Al Mutowa’yı emniyete götürdü. Burada kendisine yeni elbiseler verilen Mutowa, işlemleri için gözetim altında tutuluyor.

 

Kuveytli İbrahamoita Al Mutowa’nın ilk ifadesinde, intihar etmek amacıyla denize atladığını ve sonra pişman olduğunu söylediği öğrenildi.