Kooperatiften Manşet’e ziyaret

GÜNCEL 19.01.2021 13:36:32 0
Kooperatiften Manşet’e ziyaret

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin efsane başkanı Mustafa Şahin ve kooperatif yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Başkan Şahin’e, kooperatif yöneticilerinden Nihat Mülazımağaoğlu, Ali İhsan Yılmaz, Bahtiyar Aslan, İbrahim Polat,  Hasan Tuncel ve İsa Kılınç eşlik etti. Şahin ve ekibi, Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. Başkan Şahin ve kooperatif yöneticileri, Gazipaşa Sahil Gazetesi’ni devralarak bünyesinde yeni bir yapılanmaya giden Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti. Sohbet havasında geçen ziyarette pandemi süreci, esnaflar ve Gazipaşa basını masaya yatırıldı.

 

“2021 YILI SAĞLIK, HUZUR VE BOL KAZANÇ GETİRSİN”

 

2020 yılının, pandemi nedeniyle esnafları zora soktuğunu dile getiren Başkan Şahin, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin her an Gazipaşa esnafının yanında olduğunu dile getirdi. Pandemi döneminde de esnaflara destek verildiğine vurgu yapan Şahin, “2020 yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle esnaflarımız sıkıntı yaşadı. Bu dönemde sorumluluğumuzun bilincinde olarak esnaflarımıza gerekli destekleri verdik. Umarım 2021 yılı, herkes için daha iyi geçer. 2020 yılını sıkıntılı şekilde geçiren tüm esnaflarımıza, 2021 yılı sağlık, huzur ve bol kazanç getirsin” dedi. Gazetemiz hakkında da olumlu görüşlere yer veren Başkan Şahin ve ekibi, gazetemize yayın hayatında başarı diledi.

 

ÖZTÜRK VE TOPALOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

 

Başkan Mustafa Şahin ve kooperatif yönetiminin gazetemize yaptığı ziyaretten memnun olan Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk, GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin efsane başkanı Mustafa Şahin, kooperatif yöneticilerinden Nihat Mülazımağaoğlu, Ali İhsan Yılmaz, Bahtiyar Aslan, İbrahim Polat,  Hasan Tuncel ve İsa Kılınç’a teşekkür etti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27