Ofroadcular yabani hayvanları unutmadı

YEREL 19.01.2021 13:32:58 0
Ofroadcular yabani hayvanları unutmadı

GAZİPAŞA’DA, farklı meslek gurubundan vatandaşların oluşturduğu Doğa Severler ve Paşa Ofroad Kulübü üyeleri, soğuk kış şartlarını göz önünde bulundurarak, Gazipaşa’nın yayla ve ormanlarına hayvanlar için ekmek bıraktı.

 

Gazipaşa’da, ofroad sporuna gönül veren vatandaşlar, yürekli ısıtacak bir davranışa imza attı. Farklı meslek gurubundan vatandaşların bir araya gelerek oluştuğu ve aralarında; Ramazan Yaman, Volkan Kızıl, Emrah Erdem, Fatih Toprak, Mehmet Toprak, Mustafa Uğuz, Alican Çelik, İbrahim Çelik, Önder Üner, Recep Özdemir, Tunahan Güneş, Serkan Maden, Furkan Sönmez, Av. Onur Demir, Bayram Tekin (Kalburoğlu), Samet Toprak, Tugay Toprak, Veysel Karahan, Emre Yiğit, Faruk Berk ve Kemal Karataş gibi ofroad tutkunu vatandaşların bulunduğu Doğa Severler ve Paşa Ofroad Kulübü mensupları, soğuk ve karlı havada yemek ihtiyacını karşılamakta zorlanan yabani hayvanlar için Gazipaşa’nın yayla ve ormanlarına ekmek bıraktı.

 

Farkındalık yaratmak amacıyla, doğaya ekmek bıraktıklarını dile getiren Doğa Severler ve Paşa Ofroad Kulübü Sözcüsü Önder Üner, “Farklı meslek gurubundan bireylerin oluşturduğu bir kulüp kurarak, Doğa Severler ve Paşa Ofroad Kulübü ismini verdik. Amacımız doğaya zarar vermek değildir. Ofroad bir spordur. Biz de bu doğrultuda, soğuk ve karlı havada yemek bulmakta zorlanan yabani hayvanlar için çeşitli yaylalara ekmek bıraktık. Biz bir farkındalık yaratmak istedik. Yaylalara her gittiğimizde, elimizden geldiğince yabani hayvanlara yiyecek götürüyoruz. Vatandaşlarımız da bu şekilde doğaya ekmek bırakıp, yabani hayvanlarının karını doyurabilir” şeklinde konuştu.